Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Újra gyakornokokat keres a Lufthansa

Voith Hunor, 2015. május 15. 16:45
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Szoftverfejlesztő és alkalmazástesztelő gyakornokokat keres a Lufthansa Systems Hungária, a cég pályakezdő diplomás, vagy hamarosan diplomázó informatikusok jelentkezését várja június 14-ig.

hirdetés

Újra meghirdette a három éve bevezetett, informatikusok "felhajtására" szolgáló gyakornoki programját a Lufthansa Systems Hungária. A cég pályakezdő diplomás, vagy hamarosan diplomázó informatikusok jelentkezését várja szoftverfejlesztői és alkalmazástesztelői területekre.

A program keretén belül a Java, JavaScript, C/C++, vagy ABAP alapismeretekkel már rendelkező pályakezdők megismerkedhetnek az agilis szoftverfejlesztés, release management és szoftverarchitektúra, valamint a felhős fejlesztési és tesztelési módszerek részleteivel – a Lufthansa Systemsnél zajló programok keretében.

A vállalat olyan fiatalokat keres, akik az alapszintű programozói ismeretek birtokában az angol nyelvvel szóban és írásban is jól elboldogulnak - ennek fontosságát mutatja, hogy a pályázati kiírás is angol nyelven jelent meg a cég honlapján. Teljes és részmunkaidős pozíciókra is lehet jelentkezni, a munkaidő megegyezés szerint bizonyos fokig rugalmasan alakítható, de legalább heti 30 órás elfoglaltságot jelent.

Az látszik, hogy bár a programra jelentkezők száma az indulás óta magas, a bekerülésért meg kell küzdeni: 2012-ben 94 jelentkezőből 11-en, tavaly pedig 124-ből 13-an jutottak be. Az érdeklődők június 14-ig jelentkezhetnek a cég honlapján, a pályázat benyújtásához érvényes erkölcsi bizonyítvány is szükséges.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!