Szerző: Voith Hunor

2015. május 15. 16:45:00

Újra gyakornokokat keres a Lufthansa

Szoftverfejlesztő és alkalmazástesztelő gyakornokokat keres a Lufthansa Systems Hungária, a cég pályakezdő diplomás, vagy hamarosan diplomázó informatikusok jelentkezését várja június 14-ig.

Újra meghirdette a három éve bevezetett, informatikusok "felhajtására" szolgáló gyakornoki programját a Lufthansa Systems Hungária. A cég pályakezdő diplomás, vagy hamarosan diplomázó informatikusok jelentkezését várja szoftverfejlesztői és alkalmazástesztelői területekre.

A program keretén belül a Java, JavaScript, C/C++, vagy ABAP alapismeretekkel már rendelkező pályakezdők megismerkedhetnek az agilis szoftverfejlesztés, release management és szoftverarchitektúra, valamint a felhős fejlesztési és tesztelési módszerek részleteivel – a Lufthansa Systemsnél zajló programok keretében.

A vállalat olyan fiatalokat keres, akik az alapszintű programozói ismeretek birtokában az angol nyelvvel szóban és írásban is jól elboldogulnak - ennek fontosságát mutatja, hogy a pályázati kiírás is angol nyelven jelent meg a cég honlapján. Teljes és részmunkaidős pozíciókra is lehet jelentkezni, a munkaidő megegyezés szerint bizonyos fokig rugalmasan alakítható, de legalább heti 30 órás elfoglaltságot jelent.

Python everywhere! Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt bárhol és bárki használhatja.

Az látszik, hogy bár a programra jelentkezők száma az indulás óta magas, a bekerülésért meg kell küzdeni: 2012-ben 94 jelentkezőből 11-en, tavaly pedig 124-ből 13-an jutottak be. Az érdeklődők június 14-ig jelentkezhetnek a cég honlapján, a pályázat benyújtásához érvényes erkölcsi bizonyítvány is szükséges.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 17:37

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.