Szerző: bzd

2000. március 17. 22:37

Cikkek

Ma délután a híressé vált Silent Warrior cikken eszközöltem a kellő változtatásokat, hogy ide is fel tudjam tölteni. Ezentúl

HIRDETÉS

Ma délután a híressé vált Silent Warrior cikken eszközöltem a kellő változtatásokat, hogy ide is fel tudjam tölteni. Ezentúl ITT találhatjátok meg.
De délután nem csak ezzel voltam elfoglalva: Batman küldött egy cikket a 633MHz-en hajtott 366-os Celijéről, és erre összpontosítottam. Egy apró technikai jellegű dolog miatt nem jelentettem meg ma, de ha Batman időben válaszol, akkor holnap már elolvashatjátok!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.