Szerző: Bodnár Ádám

2014. október 17. 14:06

A legjobb C++-fejlesztőket keresi az NNG

A tehetséges fejlesztők megtalálásához ma már egyáltalán nem elég álláshirdetéseket feladni, a legtöbb hazai cég jól tudja ezt. A potens szakemberek megtalálásának népszerű módját jelentik a különféle szakmai események, illetve a versenyek. Az NNG most egy programozóversenyt szervez, ahol C++-ban járatos fejlesztőket vár.

Idén harmadszor tartja meg országos C++ programozóversenyét az NNG. Az eseményre bárki jelentkezhet, nincs megkötés korra vagy hallgatói jogviszonyra, diákok, felsőoktatási hallgatók és már dolgozó, tapasztalt rókák egyaránt jelentkezhetnek. Az egyetlen feltétel, hogy háromfős csapatokban kell indulni.

A programozóverseny egy online selejtezővel indul az október 28-i nevezési időszak lezárását követően. Ennek eredményes teljesítése után az NNG szakmai zsűrije választja ki azt a legjobb tíz csapatot, amely a november 28-án tartandó élő döntőben száll versenybe az első helyért. A nyertes csapat jutalma egy utazás Los Angelesbe, a 2015-ös E3 Expóra, a világ legnagyobb videojátékos konferenciájára. A második helyezett csapat minden tagja az elsők között lehet boldog tulajdonosa egy-egy Apple Watch-nak, a harmadik helyezettek pedig egy-egy Hermann Miller Celle széket vihetnek haza.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A feladatsort az NNG fejlesztői úgy állítják össze, hogy az főleg a problémamegoldó készséget és a programozói gondolkodást tesztelje, ezért minden csapat azonos mezőnyben küzd. A tavalyi verseny győztese is egy diákokból álló csapat lett, akik közel 100 másik csapatot utasítottak maguk mögé, köztük tapasztalt szakembereket is.

Az NNG nem véletlen igyekszik megtalálni a legjobb hazai C++-fejlesztőket, a vállalatnál számos ilyen pozíció nyitott. A navigációs szoftveréről ismert vállalat növekedéséhez szükséges a dolgozói létszám folyamatos bővítése, idén 150 fővel szeretné növelni a csapatot a cég, a weboldaluk alapján  C++-ban, Javában, Androidban járatos programozókat, valamint tesztelőket keresnek egyebek mellett.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.