:

Szerző: Barna József

2000. szeptember 20. 23:42

A Fujitsu elkészítette a világ legkisebb és legkönnyebb MO meghajtóját

A Fujitsu Limited ma mutatta be a világ legkisebb és legköny-nyebb 3,5 colos MO (magneto-optikai) meghajtóját. Az új drive, mely mindössze 295 gramm súlyú és 17 milliméter vastagságú, a keresztségben a mobile MO (MCG3064AP) nevet kapta. Alacsony fogyasz-tása lehetővé teszi, hogy - AC adapter használata nélkül - IEEE1394 (FireWire) vagy PCMCIA kártyák segítségével csatlakoztassuk számítógépünkhöz. A meghajtó mintapéldányai október elejére várhatóak, míg a tömeggyártás a tervek szerint novemberben indulhat meg.

A Fujitsu Limited ma mutatta be a világ legkisebb és legköny-nyebb 3,5 colos MO (magneto-optikai) meghajtóját. Az új drive, mely mindössze 295 gramm súlyú és 17 milliméter vastagságú, a keresztségben a "mobile MO" (MCG3064AP) nevet kapta. Alacsony fogyasz-tása lehetővé teszi, hogy - AC adapter használata nélkül - IEEE1394 (FireWire) vagy PCMCIA kártyák segítségével csatlakoztassuk számítógépünkhöz. A meghajtó mintapéldányai október elejére várhatóak, míg a tömeggyártás a tervek szerint novemberben indulhat meg.



[Forrás: Electic Tech]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.