Szerző: Barna József

2000. szeptember 20. 23:42

A Fujitsu elkészítette a világ legkisebb és legkönnyebb MO meghajtóját

A Fujitsu Limited ma mutatta be a világ legkisebb és legköny-nyebb 3,5 colos MO (magneto-optikai) meghajtóját. Az új drive, mely mindössze 295 gramm súlyú és 17 milliméter vastagságú, a keresztségben a mobile MO (MCG3064AP) nevet kapta. Alacsony fogyasz-tása lehetővé teszi, hogy - AC adapter használata nélkül - IEEE1394 (FireWire) vagy PCMCIA kártyák segítségével csatlakoztassuk számítógépünkhöz. A meghajtó mintapéldányai október elejére várhatóak, míg a tömeggyártás a tervek szerint novemberben indulhat meg.

A Fujitsu Limited ma mutatta be a világ legkisebb és legköny-nyebb 3,5 colos MO (magneto-optikai) meghajtóját. Az új drive, mely mindössze 295 gramm súlyú és 17 milliméter vastagságú, a keresztségben a "mobile MO" (MCG3064AP) nevet kapta. Alacsony fogyasz-tása lehetővé teszi, hogy - AC adapter használata nélkül - IEEE1394 (FireWire) vagy PCMCIA kártyák segítségével csatlakoztassuk számítógépünkhöz. A meghajtó mintapéldányai október elejére várhatóak, míg a tömeggyártás a tervek szerint novemberben indulhat meg.[Forrás: Electic Tech]

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról