Szerző: mz

2000. szeptember 20. 21:14

Fényképezőgépbe épített azonosítószoftver

A Kwan Software Engineering és a FlashPoint Technology bejelentették a VeriPic On Board Digital Photo Authentication - DPA - rendszerüket. A szoftvert ez előbbi cég fejlesztette ki a FlashPoint Digita operációs rendszerére. A Digita-ról nemrég mi is írtunk, a digitális fényképezőgépek speciális operációs rendszeréről van szó, mely saját fejlesztésű programok futtatását is lehetővé teszi a fényképezőgépekben.

A Kwan Software Engineering és a FlashPoint Technology bejelentették a "VeriPic On Board" Digital Photo Authentication - DPA - rendszerüket. A szoftvert ez előbbi cég fejlesztette ki a FlashPoint Digita operációs rendszerére. A Digita-ról nemrég mi is írtunk, a digitális fényképezőgépek speciális operációs rendszeréről van szó, mely saját fejlesztésű programok futtatását is lehetővé teszi a fényképezőgépekben.
A VeriPic DPA rendszer normál PC-re ugyanettől a társaságtól már korábban megjelent, bírósági bizonyítási eljárásokban használják digitális fényképek eredetiségének megállapítására. Jelenleg is használják a rendőrségeken, dokumentum-vizsgálatokon, és egyéb eredetiséget igénylő eljárásokban.
Az új, beágyazott rendszer érdekessége az, hogy a hitelesítés már magában a kamerában is elvégezhető, testreszabható módon. Jelenleg ez az egyetlen hasonló jellegű megoldás a piacon.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.