Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 20. 18:51

Új nevet és külsőt kap a Microsoft játékkonzolja?

A Microsoft mai sajtótájékoztatóján további fejlesztőket mutat be, akik elkövetkezendő játékaikat az XBox konzolra (is) elkészítik majd. Ezzel párhuzamosan olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy a Microsoft a gép nevét megváltoztatja, valamint teljesen új logót is terveztetett hozzá. Az új nevek között a Raven-t említik.

A FGN Online mergkérdezte a portlandi (OR, USA) Cinco Designs-t, akik állítólag az új terveket készítik. A vállalat képviselője a hírre csak ennyit mondott: "a hír nem teljesen alaptalan". A Microsoft ezzel szemben mereven elzárkózott az ügy kommentálásától.

Megjegyzem, személyes véleményem megegyezik a HC gamer szerkesztőjének álláspontjával, aki ezt írta: "A névcserének azért kisebb a valószínűsége [mert] (túl sok pénzt invesztáltak már a jelenlegi név népszerűsítésébe)".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról