Szerző: Bodnár Ádám

2014. június 10. 09:58

Csütörtökön ingyen oktat a BalaBit

Három éve rendezi meg rendszeresen Open Academy eseményeit a BalaBit, az informatikai cég 2014. június 12-én délután fejlesztői témákkal készül az ingyenes konferenciájára.

Ingyen oktat fejlesztőket a BalaBit, az Open Academy programja kimondottan az elfoglalt, sokat dolgozó szakemberek időbeosztásához igazodik, ezért délután kezdődik és késő estig tart. Az eseménysorozat célja az "élethosszig tartó tanulás" mottója alatt az, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek modern technológiákba, megismerkedjenek aktuális problémákkal, ezáltal frissíthessék tudásaikat, elmélyíthessék az ismereteiket.

A novemberi esemény közönsége

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A következő Open Academyt június 12-én tartják, a helyszín ismét a BME Q épülete, azon belül a Simonyi Károly előadóterem. A rendezvény délután 17 órakor kezdődik, hogy munkából is kényelmesen oda lehessen érni - feltéve persze, hogy az érdeklődő Budapesten vagy ahhoz közel dolgozik. Az előadók ezúttal a BME, Prezi, Ustream, BalaBit, Virgo, Intellifactory csapatából érkeznek - érdemes szem előtt tartani, hogy ezúttal egy angol nyelvű prezentáció is a program része.

A biztonsági szoftvereket fejlesztő budapesti cég által szervezett ingyenes rendezvényre most azoknak érdemes elmennie, akik érdeklődnek a felhasználóifelület-tervezés, a JavaScript programozás, a funkcionális fejlesztés, az agilis tesztelési módszertanok, vagy éppen a Lambda architektúra iránt, a plenáris előadások ugyanis ezekről szólnak. A fentiek mellett a programba bekerült egy "meetup szekció", itt az Open Academy közönsége három téma közül választhatja ki a számára legérdekesebbet, a lehetőségek: F# fejlesztés, szöveges adatok elemzése Pythonnal, illetve a REST a Java EE7-ben

Az Open Academy részletes programja elérhető a BalaBit oldalán, ahol regisztrálni is lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról