Szerző: Bőle György

2000. szeptember 18. 03:34

ASUS notebook tesztsorozat

Az Asus notebook-sorozatának harmadik tagjáról jelent meg egy cikk, mely ez alkalommal a gép akkumulátorának teljesítményére kíváncsi. Elérhető a jobb oldali menüből, vagy innen .

HIRDETÉS

Az Asus notebook-sorozatának harmadik tagjáról jelent meg egy cikk, mely ez alkalommal a gép akkumulátorának teljesítményére kíváncsi. Elérhető a jobb oldali menüből, vagy innen.
A tesztsorozathoz játék is tartozik, melyen a helyes válaszadók többféle ajándékot, engedményt nyerhetnek - bővebbek az oldal tetején, a nyereményjáték linkre kattintva.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.