Szerző: sammer

2000. szeptember 15. 20:39

Első képek és információk a Spotswood and Eric játékról

Friss információk és screenshotok jelentek meg az Evolution Games fejlesztésében készülő Spotswood and Eric rajzfilm szerű akció/kaland játékból.

A Spotswood and Eric egy olyan kalandjáték, ahol két nem éppen hétköznapi karakter körül forog a történet: Spotswood egy hihetetlenül kövér és szeretetreméltó kutya, barátja Eric pedig egy karcsú és mozdékony macska. Az érdekes párosnak a gonosz Big Fishy-vel kell megküzdenie, aki átvette a környék felletti uralmat. Ahhoz, hogy meg tudjuk hiúsítani a 'Nagy Hal' gonosz terveit, ki kell használnunk a két teljesen eltérő karakter minden tulajdonságát. Eric kis méretét és fürgeségét kombinálva Spotswood hatalmas nyers erejével legyőzhetetlen csapatot alkotnak, és így nem lesz nehéz felülkerekedniük az utukba akadó ellenségeken. Időnként arra is szükség lesz, hogy Eric Spotswood hátán utazva kelljen át a nagyobb akadályokon.

Az egyszerű irányításnak, az érdekes és játékos karaktereknek és az időnként ízléstelen humarnak köszönhetően a Spotswood and Eric játékkal minden korosztály elszórakozhat. A játék PC-re és az újabb konzolokra egyaránt meg fog jelenni, egyenlőre még határozatlan időpontban. További infókért keresd fel a játék hivatalos honlapját.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról