Szerző: Barna József

2000. szeptember 14. 20:48

Új Philips hangkártyák

A QSound Labs. tegnap jelentette be, hogy a Philips három legújabb hangkártyája, a Rhythmic Edge TM , a Seismic Edge TM és az Acoustic Edge TM a QSound Labs. által kifejlesztett pozicionált 3D hangkeltési technológiát használja majd. Az új hangkártyák lelke a Philips SAA7780 ThunderBird programozható DSP-je, amely igen erős számítási kapacitásának köszönhetően 64 hangforrás hardveres gyorsítására képes, és amely természetesen kompatibilis a legnébszerűbb 3D-s szabványokkal is (EAX, A3D).

A QSound Labs. tegnap jelentette be, hogy a Philips három legújabb hangkártyája, a Rhythmic EdgeTM, a Seismic EdgeTM és az Acoustic EdgeTM a QSound Labs. által kifejlesztett pozicionált 3D hangkeltési technológiát használja majd. Az új hangkártyák lelke a Philips SAA7780 ThunderBird programozható DSP-je, amely igen erős számítási kapacitásának köszönhetően 64 hangforrás hardveres gyorsítására képes, és amely természetesen kompatibilis a legnébszerűbb 3D-s szabványokkal is (EAX, A3D).

A termékcsalád legkomolyabb tagja az Acoustic EdgeTM, amely Dolby Digital dekóderként is funkcionál és ennek megfelelően 5.1 utas hangkimenettel rendelkezik. Az új kártyák ősszel kerülnek a boltokba 49,99 USD, 79,99 USD és 99,99 USD fogyasztói árakon.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról