Szerző: Barna József

2000. szeptember 14. 20:48

Új Philips hangkártyák

A QSound Labs. tegnap jelentette be, hogy a Philips három legújabb hangkártyája, a Rhythmic Edge TM , a Seismic Edge TM és az Acoustic Edge TM a QSound Labs. által kifejlesztett pozicionált 3D hangkeltési technológiát használja majd. Az új hangkártyák lelke a Philips SAA7780 ThunderBird programozható DSP-je, amely igen erős számítási kapacitásának köszönhetően 64 hangforrás hardveres gyorsítására képes, és amely természetesen kompatibilis a legnébszerűbb 3D-s szabványokkal is (EAX, A3D).

A QSound Labs. tegnap jelentette be, hogy a Philips három legújabb hangkártyája, a Rhythmic EdgeTM, a Seismic EdgeTM és az Acoustic EdgeTM a QSound Labs. által kifejlesztett pozicionált 3D hangkeltési technológiát használja majd. Az új hangkártyák lelke a Philips SAA7780 ThunderBird programozható DSP-je, amely igen erős számítási kapacitásának köszönhetően 64 hangforrás hardveres gyorsítására képes, és amely természetesen kompatibilis a legnébszerűbb 3D-s szabványokkal is (EAX, A3D).

A termékcsalád legkomolyabb tagja az Acoustic EdgeTM, amely Dolby Digital dekóderként is funkcionál és ennek megfelelően 5.1 utas hangkimenettel rendelkezik. Az új kártyák ősszel kerülnek a boltokba 49,99 USD, 79,99 USD és 99,99 USD fogyasztói árakon.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.