Szerző: Bodnár Ádám

2013. augusztus 27. 14:11

A frankfurti tőzsdére megy a BTel

A Budapesti Értéktőzsde mellett mától Frankfurtban is lehet kereskedni a cég papírjaival. A cég további tőkét vonna be.

A Business Telecom Nyrt. (BTel) ma a frankfurti tőzsde parkettjére lépett. A társaság a Budapesti Értéktőzsdén továbbra is jelen lesz, a kettős listázás célja, hogy a szigorú németországi megfeleltetés alapján a társaság tőkepiaci tervei mellett a BTel-részvények likviditását és stabilitását is támogassa. Ebből az alkalomból a BTel bemutatkozik az egyik legrangosabb európai tőkepiaci szakmai eseményen, a Frankfurtban idén tizenegyedik alkalommal megrendezett SCC_ Small Cap Conference rendezvényen is.

Augusztus 27-től a kecskeméti székhelyű Business Telecom Nyrt. részvényeit a frankfurti tőzsdén is jegyzik. A tavaly májusban a Budapesti Értéktőzsde parkettjére lépő távközlési szolgáltató közgyűlése áprilisban hagyta jóvá a német tőkepiaci megjelenést abban a reményben, hogy a frankfurti tőzsdei listázás egyaránt támogatja a Magyarországon forgó, illetve a később bevezetésre kerülő a papírok likviditását és stabilitását.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

"A BTel eddig kilenc kötvénykibocsátást hajtott végre úgy, hogy a bevont forrásokat előkészített, gyors megtérülésű beruházásokba fektette, folyamatosan növelve a cég eredményességét és árbevételét" - mondta el Beier András, a Business Telecom befektetői kapcsolatokért felelős igazgatója. "Pontosan ezt a modellt követjük azzal, hogy lehetőséget teremtünk a nemzetközi tőkepiaci kilépésre. A BTel tőzsdeérettségét a mozgalmas és konzervatív német piacon bemutatni önmagában is komoly érték; forrásbevonási lehetőségként pedig logikus következő lépés és jó alap a növekedés sikeres folytatásához."

A BTel frankfurti tőzsdére lépése alkalmából a vállalat bemutatkozik a Németországban tőzsdén jegyzett kisvállalatok konferenciáján, Európa egyik legrangosabb független tőkepiaci szakmai eseményén, az SCC_ Small Cap Conference rendezvényen is, amelyre a héten kerül sor Németország pénzügyi központjában.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról