Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 11. 14:32

Xerox: digitális Olimpia

1964-ben az innsbrucki téli olimpián, amikor a Xerox eloször támogatta az

1964-ben az innsbrucki téli olimpián, amikor a Xerox eloször támogatta az olimpiai játékokat, mindössze egy normál papíros másolóra volt szükség, - a Xerox 914-re - hogy dokumentálja az olimpia történéseit.

A 2000-es Sydneyben tartandó nyári játékokra viszont a Xerox egy teljes technikai csapatot vezényel. Több mint 200 Document Centre digitális multifunkciós rendszer, 1600 digitális fénymásoló és faxkészülék, 200 DocuPrint lézer és tintasugaras nyomtató és nyolc nagy sebességu DocuTech kiadványszerkeszto segíti majd a helyszínen lévok munkáját, hogy ez az olimpia legyen az elso, teljes mértékben digitálisan dokumentált nyári játék.

A Xerox 1964 óta minden olimpiai játékon részt vett. Most a cég a többféleképpen segíti a 2000-es ausztráliai játékokat:

Több mint 1000 Cd-romot készít a média, az olimpiai bizottságok és a sportszövetségek számára, minden verseny eredményével. Összegyujti, beköti és kinyomtatja az Eredmények Könyvét 50,000 példányban - ez több mint 8 millió oldal - és szétosztja a játékok alatt. Mindezt környezetbarát, újra feldolgozott papírból. Két DocuTech 6180-s digitális nyomtató naponta több, mint 2 000 példányban nyomtat a világ különbözo tájairól érkezo napilapokból. Szponzorálja az amerikai atlétikai csapatot. A Xerox új, "Blue Dog" elnevezésu kampányával népszerusíti az olimpiai játékokat és helyszíneket és új tintasugaras személyi nyomtatóit és multifunkciós termékeit. Ahhoz, hogy ezek a törekvések maradéktalanul megvalósuljanak, mind a 34 helyszínt egy kisebbfajta nyomtató részleggel szerelik fel. Ezek olyan integrált dokumentumkezelo rendszerek, amely segítségével a szervezok minden, a nyomtatással, vagy adattovábbítással kapcsolatos feladatukat könnyen megoldhatják.

Emellett több, mint 200 az ázsiai és csendes-óceáni térségben dolgozó Xerox-mérnök biztosítja a sima és tökéletes muködést minden Xerox-technológia esetében.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról