:

Szerző: sammer

2000. szeptember 11. 12:15

Hellboy demo

A Cyro Interactive kiadott egy letölthető demot a Dark House Interactive által fejlesztett Hellboy akciójátékból. A Hellboy egy külső nézetű akció/kaland játék, amit a felderítés, a valós idejű harcok és fejtörők kombinációja tesz igazán izgalmassá.

1962-ben két titkosügynök, Hellboy és Sarah Csehszlovákiába utazott egy küldetésre, ahol egy súlyos botlásuk következményeként egy elmegyógyintézetbe zárva találták magukat. Itt találtak rá arra a különös kapura ami a sötétség erőit zárta el a külvilágtól, és tudták ha nem tesznek semmit akkor előbb-utóbb kinyílik és a sötét lények elárasztják az egész Földet. Hellboy feladata lesz a végére járni a különös ügynek, és diadalmaskodni a gonosz teremtményei felett. Képek a játékból:

A 48.75 Mb-os demo letölthető innen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.