Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Docler kezében a NetLock

Koi Tamás, 2013. július 03. 15:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Docler cégcsoport befektetésekkel foglalkozó tagja, a Docler Investments Kft. 2012 elején vásárolt többségi tulajdonrészt az első hazai minősített hitelesítés-szolgáltató vállalatban, a fennmaradó üzletrészre pedig vételi opciót szerzett, amelyet most érvényesített.

hirdetés

Július elejétől a Docler cégcsoport száz százalékos tulajdonába került az első hazai hitelesítés-szolgáltató vállalat, a NetLock Kft - áll a cég által kiadott sajtóközleményben. A Docler csoport befektetésekre specializálódott tagja, a Docler Investments még tavaly vásárolt többségi tulajdont a vállalatban, a fennmaradó üzletrészre vonatkozó vételi opcióját pedig most érvényesítette. Az üzlet anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra a felek.

A száz százalékos tulajdonrész-szerzés személyi változásokkal is jár, valamint a NetLock székhelye is megváltozik. 2013. júliustól a cég egyik alapítója, Rózsahegyi Zsolt távozik az ügyvezetői posztról, melyet 1996 óta töltött be. Az ügyvezetői feladatokat a NetLocknál 2010 óta dolgozó Molnár Ferenc veszi át. A szinergiák erősítése érdekében az immáron 100 százalékos Docler cégcsoporttag, a NetLock Kft. a székhelyét is a Docler Irodaházba helyezi át.


A Docler cégcsoport székháza

Molnár Ferenc 2010 óta irányítja a CityPass intelligens kártyarendszer és egyéb NetLock-termékek fejlesztését kutatás-fejlesztési osztályvezetőként. A NetLock Kft. új ügyvezetője programozó matematikusi és matematikatanári végzettséggel rendelkezik. Korábban a Bull Magyarországnál dolgozott rendszerintegrációs igazgatóként, azt megelőzően pedig a Freudenberg IT Hungary Kft-nél vezette a szoftverfejlesztési csapatot.

A felvásárlást végrehajtó Docler Investments Kft. 2011-ben jött létre a Docler cégcsoport kockázati tőkebefektetésekkel és felvásárlásokkal foglalkozó tagjaként. A társaság tőkével és a teljes cégcsoport tapasztalatával, valamint üzleti és technológiai infrastruktúrájával támogatja az olyan nagy növekedési potenciállal rendelkező cégeket, amelyek nem csak tulajdonosaik, hanem szélesebb közösség, de akár az ország számára is képesek értéket teremteni.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.