Szerző: Koi Tamás

2013. július 2. 11:12

Átmeneti kedvezménnyel csábítja a fiatalokat a Vodafone

Tegnap új feltöltőkártyás tarifával egészítette ki kínálatát a Vodafone Magyarország - a frissen létrehozott konstrukció kis összegű feltöltés mellé is biztosít viszonylag nagy mennyiségű adatforgalmat. Ez azonban csak korlátozott ideig él.

HIRDETÉS

Július elsején új feltöltőkártyás tarifát vezetett be kínálatába a Vodafone Magyarország - a VitaMAX Prérmium Perc&Net az átlagosnál jóval nagyobb adatmennyiséget kínál kis összegű feltöltés mellé is, vagyis ideális megoldás lehet okostelefonos felhasználásra. A szolgáltató immár mondhatni szokásosan egy új belépőszintű androidos készüléket (Vodafone Smart Mini) is kínál a tarifa mellé.

Az új VitaMAX tarifa 3000 forintos feltöltés mellé biztosít 1 GB adatforgalmat, mely a feltöltéstől számított egy hónapig használható fel - a maradék egyenleg nem vihető át a következő számlázási ciklusba. A kereskedelmi forgalomban szeptember 30-ig elérhető tarifa beszéd- és SMS-forgalomra egységes, 46,5 forintos percdíjat, valamint SMS darabárat biztosít.

A VitaMAX Prémium Perc&Net egy további, nagyon jelentős korláttal is rendelkezik: az említett 1 gigabájtos adatforgalom a feltöltés után csak a december 31-ig igényelt feltöltésekre vonatkozik, ezt követően a szolgáltató a korábbi adatforgalom mindössze 5 százalékát, 50 megabájtnyi forgalmat biztosít ugyanolyan feltételek mellett. Az új tarifa tehát a magyarországi kínálathoz viszonyítva bár kétségtelenül kedvező ajánlatnak tűnik okostelefonos felhasználásra, ennyire idényjellegű megoldása eddig egyetlen szolgáltatónak sem volt még a hazai piacon.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az új tarifa megalkotása során alighanem az okostelefon-használatra fogékonyabb, jelenleg még nem okostelefon-használó rétegek megszerzése, majd később minél nagyobb számú feltöltőkártyás ügyfél előfizetéses tarifákra történő átmigrálása lehetett a cél a VitaMAX Prémium Perc&Net bevezetésével. Emellett cél lehet az adathasználat ideiglenes élénkítése is a szolgáltató hálózatán, hiszen bár a Vodafone rendelkezik a legnagyobb lefedettségű 3G-s hálózattal Magyarországon, a szolgáltató mind az ügyfélszámban, mind használatban le van maradva versenytársaitól.

Egyelőre azt sem tudni még biztosan, hogy a már említett legnagyobb lefedettségű 3G-s hálózat meddig maradhat ténylegesen a legnagyobb, a nagy lefedettség eléréséhez szükséges frekvenciák egy részét ugyanis olyan frekvenciaaukció alapján használja immár több mint egy éve a Vodafone, melynek eredményét idén februárban jogerősen megsemmisítették.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.