:

Szerző: Koi Tamás

2013. július 2. 11:12

Átmeneti kedvezménnyel csábítja a fiatalokat a Vodafone

Tegnap új feltöltőkártyás tarifával egészítette ki kínálatát a Vodafone Magyarország - a frissen létrehozott konstrukció kis összegű feltöltés mellé is biztosít viszonylag nagy mennyiségű adatforgalmat. Ez azonban csak korlátozott ideig él.

Július elsején új feltöltőkártyás tarifát vezetett be kínálatába a Vodafone Magyarország - a VitaMAX Prérmium Perc&Net az átlagosnál jóval nagyobb adatmennyiséget kínál kis összegű feltöltés mellé is, vagyis ideális megoldás lehet okostelefonos felhasználásra. A szolgáltató immár mondhatni szokásosan egy új belépőszintű androidos készüléket (Vodafone Smart Mini) is kínál a tarifa mellé.

Az új VitaMAX tarifa 3000 forintos feltöltés mellé biztosít 1 GB adatforgalmat, mely a feltöltéstől számított egy hónapig használható fel - a maradék egyenleg nem vihető át a következő számlázási ciklusba. A kereskedelmi forgalomban szeptember 30-ig elérhető tarifa beszéd- és SMS-forgalomra egységes, 46,5 forintos percdíjat, valamint SMS darabárat biztosít.

A VitaMAX Prémium Perc&Net egy további, nagyon jelentős korláttal is rendelkezik: az említett 1 gigabájtos adatforgalom a feltöltés után csak a december 31-ig igényelt feltöltésekre vonatkozik, ezt követően a szolgáltató a korábbi adatforgalom mindössze 5 százalékát, 50 megabájtnyi forgalmat biztosít ugyanolyan feltételek mellett. Az új tarifa tehát a magyarországi kínálathoz viszonyítva bár kétségtelenül kedvező ajánlatnak tűnik okostelefonos felhasználásra, ennyire idényjellegű megoldása eddig egyetlen szolgáltatónak sem volt még a hazai piacon.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az új tarifa megalkotása során alighanem az okostelefon-használatra fogékonyabb, jelenleg még nem okostelefon-használó rétegek megszerzése, majd később minél nagyobb számú feltöltőkártyás ügyfél előfizetéses tarifákra történő átmigrálása lehetett a cél a VitaMAX Prémium Perc&Net bevezetésével. Emellett cél lehet az adathasználat ideiglenes élénkítése is a szolgáltató hálózatán, hiszen bár a Vodafone rendelkezik a legnagyobb lefedettségű 3G-s hálózattal Magyarországon, a szolgáltató mind az ügyfélszámban, mind használatban le van maradva versenytársaitól.

Egyelőre azt sem tudni még biztosan, hogy a már említett legnagyobb lefedettségű 3G-s hálózat meddig maradhat ténylegesen a legnagyobb, a nagy lefedettség eléréséhez szükséges frekvenciák egy részét ugyanis olyan frekvenciaaukció alapján használja immár több mint egy éve a Vodafone, melynek eredményét idén februárban jogerősen megsemmisítették.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.