Szerző: xtr

2000. szeptember 10. 01:10

ACP hűtő

HIRDETÉS

Egy roppant érdekes kezdeményezésről olvashattok ezen a lapon. A projekt az ACP mozaikszót kapta nevéül, az "Alumínum-Copper-Pipe" szavakból. Alumínium az alapja, rézből pedig a csövek vannak. Íme egy kép:

Az elgondolás az volt, hogy a processzorról oldal irányba gyorsan vezessük el a hőt, és ott hűtsük. A dolog sikerességét kétségbevonóknak javaslom ezt a lapot, ahol is összemérték képességeit egy OEM hűtővel.
Az elkészítésről csak annyit, hogy egy kisebb műhelyben is könnyedén elkészíthető, nem kell hozzá semmiféle különleges gép. Mint pl. amilyen kell a jobb léghűtők bordáinak előállításához. Ezen a képen épp egy félkész állapot látható, fúrás után, csőillesztés előtt:

Végső soron egy nagyon jó megoldás, kísérletező kedvűeknek mindenképpen ajánlott kipróbálni. És végül az utolsó kép a beépített állapotot örökíti:

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.