Szerző: xtr

2000. szeptember 10. 01:10

ACP hűtő

Egy roppant érdekes kezdeményezésről olvashattok ezen a lapon. A projekt az ACP mozaikszót kapta nevéül, az "Alumínum-Copper-Pipe" szavakból. Alumínium az alapja, rézből pedig a csövek vannak. Íme egy kép:

Az elgondolás az volt, hogy a processzorról oldal irányba gyorsan vezessük el a hőt, és ott hűtsük. A dolog sikerességét kétségbevonóknak javaslom ezt a lapot, ahol is összemérték képességeit egy OEM hűtővel.
Az elkészítésről csak annyit, hogy egy kisebb műhelyben is könnyedén elkészíthető, nem kell hozzá semmiféle különleges gép. Mint pl. amilyen kell a jobb léghűtők bordáinak előállításához. Ezen a képen épp egy félkész állapot látható, fúrás után, csőillesztés előtt:

Végső soron egy nagyon jó megoldás, kísérletező kedvűeknek mindenképpen ajánlott kipróbálni. És végül az utolsó kép a beépített állapotot örökíti:

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról