Szerző: Koi Tamás

2013. január 11. 12:00

Bővül a T-Home videotékája

Újabb hollywoodi filmstúdió mozifilmjeivel bővül a T-Home online videotékájának választéka. A bővítés jót tehet a video on demand szolgáltatások lassan felívelő hazai népszerűségének.

Újabb hollywoodi filmstúdióval kötött szerződést a Magyar Telekom, ezzel a bizonyos T-Home szolgáltatásokon keresztül elérhető video on demand tartalomkínálat jelentősen bővülhet. A szolgáltató hazánkban elsőként kínált internetes videotékát a T-Home IPTV ügyfeleknek, a rendszert azóta már tabletekről és okostelefonokról is el lehet érni. A tartalomkínálatot korábban számos kritika érte, ez az új stúdió, a Columbia Pictures (Sony) bevonásával javulhat.

A T-Home IPTV és Interaktív Sat TV szolgáltatások online videotékája jelenleg több ezer filmet kínál a legkülönfélébb műfajjal. A tartalmaknak jelenleg nagyjából 10 százaléka ingyenes, a mozifilmek kölcsönzésének átlagára 400-500 forint - tudtuk meg a Magyar Telekom sajtóosztályától. A T-Home online videotékájának kínálatában a Columbia mellett a Warner, a Disney és a Universal Pictures stúdiók filmkínálata található meg.


Okostelefonokról is elérhető

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A videotéka bővítésével párhuzamosan a szolgáltató az Archív TV-nek nevezett catch-up tv funkciót is bővíti- ebben egyes tévécsatornák válogatott műsorai nézhetők vissza korlátozott ideig. A kínálatba az RTL Klub és az RTL II mellett a napokban bekerülnek a TV2 és a Story4 műsorai is, emellett új, előfizetéses video on demand szolgáltatásként megjelennek a rendszerben az AXN tévécsatorna tartalmai, jellemzően sorozatok.

A Telekom szerint a tavaly év végi időszakban az internetes téka forgalma jelentősen nőtt, igaz ebben az időszakban értelemszerűen többen is tévéznek otthon. A forgalom növekedéséhez hozzájárulhat, hogy a T-Home videotéka-szolgáltatását immár több mint 300 ezer magyar háztartás éri el, emellett a szolgáltató tavaly ősszel mobil eszközökön is elérhetővé tette a teljes filmkínálatot.

A T-Home szolgáltatások mellett hasonló jellegű videotárral rendelkezik a UPC Magyarország és az Invitel digitális kábeltévé-, illetve IPTV-szolgáltatása is. A UPC öt nagy stúdióval és közel tíz helyi forgalmazóval kötött eddig szerződést, választéka ma nagyjából 700 filmből áll. A cégnél a stúdiók mellett ma húsz tévécsatorna szolgáltat tartalmat a catch-up tv szolgáltatáson keresztül.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 10:38

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!