Szerző: sammer

2000. március 16. 23:13

Star Trek: Armada kézikönyv

HIRDETÉS

A BradyGames 300 oldalas ismertető könyvet ad ki a Activision: Armada nevű valós-idejű stratégiai játékához. A kézikönyv részletes leírásokat ad a játékban jól használható stratégiai elemekről. A játék elejétől a végéig vezeti a játékost, minden küldetés leírása megtalálható benne, és az is, hogy mikor és milyen irányban érdemes fejleszteni a speciális fegyvereket. Tartalmazza a harci stratégiákat, mindenféle ellenség ellen külön-külön, és leírja az erőforrással való gazdálkodás helyes módját is.
A játékban négy különböző fajjal játszhatunk, méghozzá teljes 3D-ben a game motorjának köszönhetően. Hálózatban lehet játszani egymás ellen a szokásos módon, de lehetőség van arra is, hogy 6-an összefogva nyomják le a gépet. Űrcsatában akár 30 hajóval is harcolatunk egyszerre. Képek a játékról a Gameware rovatban.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.