:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 6. 16:27

Sonic Foundry Vegas Intel Itaniumra

Az amerikai Sonic Foundry cég, amely digitális média kezelésére alkalmas szoftvereket és hardvereket fejleszt valamint forgalmaz, bejelentette, hogy támogatni kívánja az Intel Itanium processzort. Ezen folyamat keretében elkészül a díjnyertes Vegas videoeditáló rendszer a Windows 2000 operációs rendszer később megjelenő 64-bites változatán futó kiadása is.

Az Intel és a Sonic Foundry sajtónyilatkozata szerint az Itanium processzoron futó Vegas rendszer teljesítménye és használhatósága jelentősen javul, ráadásul a processzor ereje lehetővé teszi eddig célhardvert kívánó folyamatok szoftveres megvalósítását is, ami nyilvánvaló költségcsökkenéssel jár.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.