Szerző: Gálffy Csaba

2012. november 15. 13:44

Támogatja az SAP a Microsoft új rendszereit

Fejest ugrik a Metróba az SAP, a szoftverház gőzerővel fejleszti alkalmazásait a Windows 8 és a Windows Phone 8-ra.

Támogatásáról biztosította az SAP a Microsoft nemrég megjelent két új operációs rendszerét. A párhuzamosan futó SAPPHIRE és SAP TechEd keretében a szoftverház bejelentette, hogy mobil alkalmazásai futni fognak Windows 8-on és Windows Phone 8-on is. Az alkalmazások természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a metrós felületre és kihasználják az okostelefonok, illetve tabletek érintőkijelzőit.

A fejlesztők Visual Studióban készíthetnek Windows 8-ra HTML5- és JavaScript-alapú alkalmazásokat, amelyeket a vállalati felhasználók számára az SAP mobilplatformján keresztül tehetnek elérhetővé. Az SAP bejelentése szerint a platform új verziója kibővített biztonsági képességekkel rendelkezik, javult a hitelesítés és a rendelkezésre állás is. A cég ingyenes kipróbálási lehetőséget ígér a fejlesztőknek, ez a Windows 8 és a Windows Phone 8 támogatásának véglegesítése után lesz elérhető. Az SAP mobilplatformja Android, iOS és mobil webes alkalmazásokat támogat, ezekhez csatlakozott most a Microsoft két új rendszere.

SAP WorkDeck

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az SAP hat új alkalmazást is bemutatott. A hazánkban fejlesztett WorkDeck elsőként Windows 8-ra készül el, középvezetők és alkalmazottak számára nyújt vezérlőpultszerű áttekintést a különböző forrásokból származó, a belső üzleti folyamatokra vonatkozó információkról. A Manager Insight kifejezetten a közép- és felsővezetőket célozza a munkavállalókról szóló adatokkal. A Learning Assistant nevének megfelelően digitalizált oktatóalkalmazás, amelyet a vállalat saját anyagaival tölthet fel, az Interview Assistant a felvételi interjúkat formalizálja és szabványosítja. A Customer Financial Fact Sheet a partnerekkel kapcsolatos pénzügyi adatokba nyújt betekintést (megrendelések, számlázás), a GRC Policy Survey pedig a belső szabályrendszerek áttekintését és visszakérdezését teszi lehetővé.

Az SAP valódi keresztelőt is bejelentett. A Sybase Unwired Platform neve a jövőben SAP Mobile Platform lesz, a Sybase Afaria mobileszköz-menedzsment rendszer pedig egyszerűen SAP Afaria néven él majd tovább. Az Afaria szintén támogatni fogja a Windows 8-at, az Intel-alapú Windows 8-as tabletek pedig egységesen SAP Afaria minősítéssel rendelkeznek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról