Szerző: Gálffy Csaba

2012. november 15. 13:44

Támogatja az SAP a Microsoft új rendszereit

Fejest ugrik a Metróba az SAP, a szoftverház gőzerővel fejleszti alkalmazásait a Windows 8 és a Windows Phone 8-ra.

Támogatásáról biztosította az SAP a Microsoft nemrég megjelent két új operációs rendszerét. A párhuzamosan futó SAPPHIRE és SAP TechEd keretében a szoftverház bejelentette, hogy mobil alkalmazásai futni fognak Windows 8-on és Windows Phone 8-on is. Az alkalmazások természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a metrós felületre és kihasználják az okostelefonok, illetve tabletek érintőkijelzőit.

A fejlesztők Visual Studióban készíthetnek Windows 8-ra HTML5- és JavaScript-alapú alkalmazásokat, amelyeket a vállalati felhasználók számára az SAP mobilplatformján keresztül tehetnek elérhetővé. Az SAP bejelentése szerint a platform új verziója kibővített biztonsági képességekkel rendelkezik, javult a hitelesítés és a rendelkezésre állás is. A cég ingyenes kipróbálási lehetőséget ígér a fejlesztőknek, ez a Windows 8 és a Windows Phone 8 támogatásának véglegesítése után lesz elérhető. Az SAP mobilplatformja Android, iOS és mobil webes alkalmazásokat támogat, ezekhez csatlakozott most a Microsoft két új rendszere.

SAP WorkDeck

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x)

A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x) A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

Az SAP hat új alkalmazást is bemutatott. A hazánkban fejlesztett WorkDeck elsőként Windows 8-ra készül el, középvezetők és alkalmazottak számára nyújt vezérlőpultszerű áttekintést a különböző forrásokból származó, a belső üzleti folyamatokra vonatkozó információkról. A Manager Insight kifejezetten a közép- és felsővezetőket célozza a munkavállalókról szóló adatokkal. A Learning Assistant nevének megfelelően digitalizált oktatóalkalmazás, amelyet a vállalat saját anyagaival tölthet fel, az Interview Assistant a felvételi interjúkat formalizálja és szabványosítja. A Customer Financial Fact Sheet a partnerekkel kapcsolatos pénzügyi adatokba nyújt betekintést (megrendelések, számlázás), a GRC Policy Survey pedig a belső szabályrendszerek áttekintését és visszakérdezését teszi lehetővé.

Az SAP valódi keresztelőt is bejelentett. A Sybase Unwired Platform neve a jövőben SAP Mobile Platform lesz, a Sybase Afaria mobileszköz-menedzsment rendszer pedig egyszerűen SAP Afaria néven él majd tovább. Az Afaria szintén támogatni fogja a Windows 8-at, az Intel-alapú Windows 8-as tabletek pedig egységesen SAP Afaria minősítéssel rendelkeznek.

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.

a címlapról

Hirdetés

FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

2021. december 9. 14:30

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.