Szerző: Koi Tamás

2012. október 24. 15:43

Versenyképesebb netcsomagok a T-Home kínálatában

Jelentősen versenyképesebbé tette T-Home márkanév alatt kínált vezetékes internetszogláltatás-portfólióját a Magyar Telekom. A cég új díjcsomagjai gyorsabb internetezési lehetőséget biztosítanak, a korábbi ajánlatoknál arányait tekintve lényegesen olcsóbban.

NetMánia néven új vezetékes internetszolgáltatás-portfóliót vezet be kínálatába a Magyar Telekom. A cég új ajánlatai a konkurencia választékához viszonyítva immár jóval versenyképesebbnek számítanak, igaz, a hazai piaci sajátosságoknak köszönhetően a vezetékes szolgáltatóknak még mindig csak igen csekély méretű szolgáltatási területen kell szemtől szemben megmérkőzniük egymással.

Az új NetMánia családdal immár a Magyar Telekom választékában is megjelent a 120 Mbps letöltési sávszélességet lehetővé tevő elérés, mely azokon a szolgáltatási területeken kínál villámgyors vezetékes szélessávú internetet, ahol EuroDOCSIS 3.0-nak megfelelő kábelnet-kapcsolat, vagy optikai hozzáférés létesíthető. Azoknak is érdemes váltaniuk az új díjcsomag-családra, akik eddig a legolcsóbb, alap előfizetéssel rendelkeztek, a NetMánia S ugyanis 10 Mbps letöltési sávszélességet kínál, havi 2450 forintért cserébe (két év hűségidő vállalásával, és legalább egy másik T-Home szolgáltatás előfizetése esetén).

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A sorban második díjcsomag, a NetMánia M 20 Mbps letöltési sávszélességet kínál havi 4690 forintért (szintén a fenti feltételekkel), a NetMánia L 30 Mbps sávszélességű letöltéssel kecsegtet havi 5490 forintért, míg a NetMánia XL és XXL csomagok 50 és 120 Mbps elméleti letöltési sebességeket kínál 5990 és 7990 forintért cserébe. A kínált feltöltési sávszélesség díjcsomagtól és technológiától függően 0,5 és 50 Mbps közt változik.

Az új díjcsomag-struktúra az eddigi gyakorlatnak megfelelően egységes és technológiafüggetlen, különbségek egyedül a garantált le- és feltöltési sebességben mutatkoznak, illetve az xDSL előfizetők számára bizonyos díjcsomagok a réz érpárra épülő szolgáltatás korlátai miatt értelemszerűen nem érhetők el. A Telekom egyes díjcsomagokhoz díjmentesen biztosítja Szuperszervíz szolgáltatását, mely távoli és helyszíni segítségnyújtást kínál korlátozott időtartamra és korlátozott számban.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról