Szerző: sammer

2000. szeptember 5. 18:50

Warcraft III az ECTS-en

Bár a Blizzard a nemrég bejelentett készülő Diablo II kiegészítőt helyezte a figyelem középpontjába, a fejlesztő a nagyon sokak által várt Warcraft III játékát is bemutatta a kiállításon. A játéknak már volt egy bemutatott változata a májusi E3-on, de akkor még nem volt ennyire előrehaladott állapotban.

Az új egységek között található az ork katapult, ami egy négy keréken guruló ostromgép. Ez nem egy tömegcikk lesz a Warcraft III-ban, hanem az ork banda büszkeségeként fog szerepelni nagy méretével, dekoratív zászlóival és természetesen a jelentős romboló képességével. A Blizzard az ork és emberi fajból egyaránt mutatott be új egységeket, valamint egy élőhalott figurát is. Ezek közül néhány egység új, különleges képességet is kapott, mint pl. az ork warlord aki halála közben egy végső ordítással felszabadítja maradék energiáit, aminek hatására a környéken lévő összes ellenséges egység sebzést kap.

A játék fejlesztése a tervezett ütemben halad. A kiadási dátummal kapcsolatban a Blizzard azt mondta, hogy most minden erejükkel a Diablo II kiegészítőn dolgoznak, és csak a 2001 első felében kiadásra kerülése után fognak a Warcraft III befejezésével foglalkozni.


További képekért kattints ide

a címlapról