Szerző: sammer

2000. szeptember 5. 10:50

Hamarosan elkészül a Tribes 2

Az ECTS kiállításon megjelent a Sierra is, és bemutatta a sokak által várt Tribes 2 játékát, amibe számos értékes kiegészítés és továbbfejlesztés került bele az előző változatok óta. A Dynamix fejlesztő cég legnagyobb technológiai változtatása a játékban az 'ütközésérzékelés' átdolgozása volt. A 3D motorban ez a rész felel azért, hogy a program megfelelően kezelje a játékban szereplő objektumok kapcsolatát, és egymáshoz való helyzetét.

A Dynamix folyamatosan bővíti a járművek és a pályák számát, illetve új speciális effekteken és a környezeti részleteken is dolgoznak még, mint amilyen a hó vagy az eső effektek. Az időjárási elemek véletlenszerűen fognak változni a pályák egyes részein de a fejlesztők ügyelnek arra, hogy ennek ellenére a lehető legélethűbb maradjon a környezet. A Tribes 2 fejlesztése nagyon jó ütemben halad, de mielőtt beta állapotba kerülhetne hátra van még egy nagyon fontos rész, az optimizálás. Ez vonatkozik a grafikai teljesítményre és a hálózati stabilitásra egyaránt. A Dynamix szerint ez a folyamat néhány hetet vesz majd igénybe, és azután már csak a tesztelés és a finomhangolás marad hátra, hogy még 2000 telén megjelenhessen a várva várt játék.


További új képek itt

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról