Szerző: mz

2000. szeptember 4. 21:32

Üvegkábel otthonra

Ugyan kicsiny hazánkban egyelőre az számít nagy dolognak, ha a lakásokba elfogadható minőségű rézkábel fut, a gerinchálózatot pedig kicserélik üvegszálas kábelre, a fejlődés iránya érzékelhető abból, hogy az Amerikai Egyesült Államokban egyes cégek az üvegkábel háztartásokba való eljuttatásán gondolkodnak.
A BellSouth már idén megkezdte az értékesítéseket, az eladások felfutását azonban csak a jövő évre remélik a szakemberek. A téma köré szerveződő konferencián más cégektől is komplett, a kábelt a háztartásokba vezető megoldásokat láthattak az érdeklődők. Sajnos még nem készültek szabványok a hálózatok kiépítésére, így minden cég a saját megoldásaival dolgozik - ennek hosszú távon hátrányos következményei is lehetnek.
Az üvegkábel háztartásokba vezetése nem újkeletű ötlet. A hálózat kiépítésének lehetőségét először 1989-ben vizsgálták meg, de hamar kiderült, hogy a költségek miatt nem életképes az elképzelés. Mivel napjainkban jelentősen megnövekedett az igény videokép továbbítására, a technológia fejlődésével, olcsóbbá válásával érdemes lett újra foglalkozni a kérdéssel.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.