:

Szerző: sammer

2000. szeptember 4. 03:47

A Sierra bejelentette Warrior Kings játékát

Az ECTS kiállítás első reggelén a Sierra Studios bejelentette az angol Black Cactus fejlesztésében készülő Warrior Kings 3D-s valós idejű stratégiai játékát. A Warrior Kings egy Orbis-nak nevezett középkori fantasy világban játszódik, és a hagyományos stratégiai játékelemeken (termelés / fejlesztés / hadseregépítés) kívül olyan új ötletek is kerültek bele, mint a kémkedés és ahogy az egy fantasy játékhoz illik, választhatunk a jó és a rossz oldal között.

A játék részletesen kidolgozott egyjátékos hadjárattal rendelkezik, miközben az ellenfél képes lesz megfigyelni gyenge pontjainkat, és ott támadni ahol a legkevésbé számítunk rá. A hadszíntér sem lesz többé sérthetetlen, a 3D-s pályák részei deformálódhatnak ha robbanás vagy egyéb nagy erőhatás éri. A Warrior Kings-ből nem hiányozhat a többjátékos lehetőség sem, az 50 db multiplayer pálya egyikén egyszerre akár 16-an is játszhatnuk LAN helyi hálózatban, vagy az interneten keresztül.

A 2001 második negyedévében megjelenő játéknak most indult el a weboldala, amit itt találsz meg.


Képek a játékból

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.