Szerző: Kovács Attila

2000. március 16. 21:05

Megkezdték a WinLinux 2000 forgalmazását

A WinLinux 2000 -az első Linux a Microsoft Windows(tm) 95/98 felhasználóknak- elkészült, és már megkezdték világszerte a árusítását.

"A WinLinux 2000 -az első Linux a Microsoft Windows(tm) 95/98 felhasználóknak- elkészült, és már megkezdték világszerte a árusítását."

"A terméket több mint 20000 regisztrált béta-tesztelő próbálta ki múlt év szeptemberétől kezdve mostanáig, és most érkezett el a kész stádiumba a szoftver, amit le lehet tölteni az Internetről vagy meg lehet vásárolni CD-ROM-on. A CD-ROM-on forgalomba hozott változat ára a technikai tanácsadást is magában foglalja illetve a CD lemezre felkerült egy-két olyan csomag is, ami az Interneten elérhető verzióból kimaradt."

"A múlt év szeptemberi első kiadás óta ez a Linux disztribúció volt az egyik legtöbbet letöltött Linux változat a CNET Download.com honlapján, és gyakran a letöltési lista első helyén trónolt"
[Hivatalos bejelentés]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról