Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:48

HP PSC 500 többfunkciós készülék otthonra

Nagy a mozgás a Hewlett-Packard környékén, hiszen a cég ugyancsak bejelentette legújabb, otthoni felhasználásra szánt termékét, amellyel az egész család könnyűszerrel tud végrehajtani jó minőségű feladatokat - színesben is.
A hp PSC 500 többfunkciós színes nyomtató, lapolvasó és másoló készülék nettó kiskereskedelmi ára 95.000 Ft. A berendezés funkciói közé tartozik a fotóminőségű színes nyomtatás, színes szkennelés és színes másolás. A csomagban egy speciális szoftver is található, amely megkönnyíti a családi felhasználó dolgát a kreatív feladatok végzése során. Sok funkciót úgy is igénybe lehet venni, hogy a felhasználó nem is kapcsolódik a számítógéphez.
"A hp tudja, hogy a családok képzelete szárnyra kap a technológia alkalmazásával" – mondta el Emmanuelle Barreau. "Ez a termék segít ebben, és ráadásul minden megtalálható hozzá a dobozban, nincs szükség speciális telepítési eljárásra. Nem csak a kreativitást segíti, de egész hétvégére elfoglaltságot biztosít a gyerekek számára."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról