Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Jön az Android 4.0 a HTC telefonjaira

Dojcsák Dániel, 2012. március 15. 19:43
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung után a HTC is elkezdte teríteni a már piacon lévő modellekre az Android 4.0 Ice Cream Sandwich-et. A hivatalos blogposzt szerint a frissítések készen állnak és a következő hetekben 16 modell szoftvere frissül.

A HTC hivatalos blogjában közzétett egy 16 elemű listát, a rajta szereplő mobilok a következő napokban, hetekben megkapják az Android 4.0 frissítést, illetve a HTC által hozzáillesztett új Sense felületet is. A listán érdekes módon nincs rajta a HTC első tabletje, a Flyer, az okostelefonok közül viszont bőséges a paletta.

Elsőként a HTC Sensation és a Sensation XE tulajdonosok örülhetnek, de a Droid Incredible 2, Amaze 4G, Desire S, Desire HD, EVO 3D, EVO Design 4G, Incredible S, Sensation XL, Sensation 4G, Raider, Rezound, Rhyme, Thunderbolt és Vivid készülékkel rendelkezőknek is érdemes a következő időszakban rendszeresen ellenőrizni, van-e a készülékükhöz elérhető szoftverfrissítés. Ezt a beállítások, About Phone, Software Update menüpontban tehetik meg.

Azt azért érdemes fejben tartani, hogy akik nem függetlenül, hanem valamely szolgáltatótól vásárolták mobiljukat, biztosan később fogják megkapni az Ice Cream Sandwichet, ugyanis miután elérhetővé válik, a szolgáltató még hozzáteszi saját adalékait, illetve esetleg optimalizálja a saját hálózati eszköztárához is a GSM és 3G beállításokat, valamint teszteli a szoftvert. A HTC blogbejegyzése szerint szoros az együttműködés az operátorokkal, hogy a folyamat minél gyorsabban és problémamentesen végigfusson.

Az egyetlen szomorú tény, hogy A HTC kissé homályosan fogalmazott és nem is azt írta le, hogy elindította az update-et. Így könnyen előfordulhat, hogy a hosszú hétvégén még nem érkezik meg a gyárilag független mobilokra sem az új szoftver. Addig persze lehet vigasztalódni az Angry Birds: Space játékkal.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.