Szerző: Kovács Attila

2000. március 16. 20:27

Új EMBM demó

A VoodooExtreme -n olvasható, hogy megjelent egy új demó, ami az EMBM-et mutatja be, mégpedig egy vízfelület hullámoztatásán keresztül. A BumpWater Demó (565Kb) egy kis medencében mutatja meg, hogy milyen hullámhatást lehet mesterségesen kelteni EMBM használatával. Az egérrel a vízvelületre tudunk csapni és így újabb hullámokat tudunk kelteni valós időben. Ajánlom, hogy akinek G400-a van próbálja ki, mivel nagyon jól néz ki!

A VoodooExtreme-n olvasható, hogy megjelent egy új demó, ami az EMBM-et mutatja be, mégpedig egy vízfelület hullámoztatásán keresztül. A BumpWater Demó (565Kb) egy kis medencében mutatja meg, hogy milyen hullámhatást lehet mesterségesen kelteni EMBM használatával. Az egérrel a vízvelületre tudunk "csapni" és így újabb hullámokat tudunk kelteni valós időben. Ajánlom, hogy akinek G400-a van próbálja ki, mivel nagyon jól néz ki!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról