Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 31. 14:30

A Dell csökkenti egyes asztali PC modelljeinek árát

HIRDETÉS

Az alkatrészköltségek csökkenésére hivatkozva a Dell Computer csökkenti egyes, vállalatoknak, iskoláknak és kormányzati szerveknek szánt asztali PC-inek árát. Az OptiPlex GX110 ára 7%-kal, 855$-ról 799$-ra csökken, míg az OptiPlex GX100 ára 6%-kal, 635$-ról 599$-ra csökken (monitor nélküli árak) - a GX110-ban Pentium III-as processzor van, az OptiPlex GX100-ben Celeron.

A második negyedévben a Dell PC értékesítése világszerte 7%-kal emelkedett, míg a cég teljes forgalma 25%-kal nőtt - ami alacsonyabb volt az elemzők várakozásainál. A viszonylag gyengébb vállalati PC kereslet miatt a Dell kénytelen árait a konkurensekéhez (pl. Compaq) igazítani.

Michael Dell, a cég elnök-vezérigazgatója szerint a cég idén el fogja érni a 33 milliárd $-os forgalmat, ami 30%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 16:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.