Szerző: Koi Tamás

2012. január 20. 11:51

A legolcsóbb feltöltőkártyás tarifa lehet a Blue Mobile

Február 1-től versenyképes tarifával jelenik meg hazánkban a Blue Mobile márkájú mobilszolgáltatás, melyet kizárólag a Lidl diszkontlánc üzleteiben lehet majd elérni.

A Lidl magyarországi leányvállalata hétfőn jelentette be, hogy a Magyar Telekommal karöltve saját márkás mobilszolgáltatást indít. A diszkontlánc 150 üzletében Blue Mobile márkanéven elérhető feltöltőkártyás tarifa a legtöbb pre-paid ajánlatnál kedvezőbb, bruttó 33 forintos percdíjjal teszi lehetővé a telefonálást hálózaton belül és kívül egyaránt, minden időszakban.

A három hazai mobilszolgáltató feltöltőkártyás csomagjainak díjszerkezete a Blue Mobile-hoz hasonló egységesített tarifától többnyire eltérő, illetve sok esetben különböző opciókkal és kedvezményekkel módosítható a percdíj. A Blue Mobile-hoz hasonló csomag például a Vodafone VitaMAX Standard, mely minden időben, minden hálózatba 43 forintos percdíjjal biztosít telefonálási lehetőséget, a szintén a Vodafone által biztosított Postafon Fókusszal pedig 39 forintos percdíjjal lehet telefonálni.

A Telenor Praktikum díjcsomagja esetében szintén egységes percdíjat kínál, ez minden időben, minden hálózatba 43,70 forint, míg a T-Mobile saját, egységesített percdíjas feltöltőkártyás tarifája, a Domino Nap is 43-44 forintot von le az egyenlegből percenként. Vagyis a Blue Mobile-lal lényegesen jobban járhat az ügyfél, aki egyébként a Magyar Telekommal szerződik a vásárlás során, vagyis minden új Blue Mobile előfizető a magenta szolgáltató ügyfélbázisát dúsítja majd.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A Blue Mobile díjcsomag egyéb részleteiről egyelőre nem tudni konkrétumokat, így a feltöltési lehetőségek és az összegek részletei nem ismertek. A Lidl szolgáltatása itt minden bizonnyal ugyanazokat a lehetőségeket kínálja majd, mint a dominós feltöltés, legalábbis ami a feltöltési összegeket és a rendelkezésre állási időpontot illeti.

A Lidl diszkontláncban elérhető szolgáltatás mellett idén az első félévben a Tesco áruházláncnál is megjelenik majd saját mobilszolgáltatás, a Vodafone és a Tesco által közösen alapított és üzemeltetett Tesco Mobile virtuális mobilszolgáltató révén. A két cég még tavaly ősszel jelentette be együttműködését, azóta azonban semmit nem tudni a szolgáltatás részleteiről. Mivel a Tesco Mobile valódi virtuális mobilszolgáltató lesz, ezért saját előhívót kap - ez minden valószínűség szerint a 31-es lesz, miután a hírközlési hatóság frekvenciaaukcióján nyertes negyedik - állami - mobilszolgáltató elviszi az 50-es SHS-t.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

0

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.