Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Jövő héten kézbe vehetőek a Nokia windowsos mobiljai

HWSW, 2011. november 18. 11:14
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Hazánkban első alkalommal a HWSW mobilalkalmazás-fejlesztői konferenciájának keretein belül mutatkozik be a szélesebb fejlesztői közösség előtt Microsoft és a Nokia együttműködésének első két gyümölcse, a Nokia Lumia 800 és Lumia 710.

hirdetés

A jövő hét szerdai App!2011 konferencia résztvevői elsők között tapogathatják meg és próbálhatják ki a Nokia és a Microsoft együttműködésének eredményeként létrejött új Windows Phone 7-es készülékeket. A Lumia 800, a Nokia új windowsos nagyágyúja éppúgy az ipari formatervezés csúcsa, mint az N9, de itt már a Microsoft mobil operációs rendszere, abból is a frissített, "Mango" verzió adja a szoftveres hátteret.

Ha valaki nem érné be az App!2011 konferencia szüneteiben való rövid ismerkedéssel, érdemes ellátogatnia a Nokia és a Microsoft november 25-i, ingyenesen látogatható közös fejlesztői eseményére a VAM Design centerbe. A Nokia-Microsoft rendezvény a három naposra tervezett Mobil Weekend nyitóeseménye lesz, ahol a délelőtt folyamán a BME MSDN Kompetencia Központ (MSDN KK) munkatársai egy mintaalkalmazáson keresztül mutatják be a Windows Phone Mango platformot, míg délután olyan magyar fejlesztők beszélnek a tapasztalataikról, akik igazi sikersztorikkal írták be magukat a Windows Phone platform történetébe.

A hagyományteremtő céllal létrehozott közös rendezvényen a hallgatóság képet kaphat arról, hogyan lehet sikeresnek lenni a Marketplace-ben, megismerkedhetnek a Metro dizájn műhelytitkaival, a Carnation által fejlesztett Mood streaming audio klienssel, az Evopro DLNA megoldásával, illetve a SurfCube böngészővel is.

Ahogyan az App!2011 konferencián, úgy a hétvégi Mobile Weekend teljes ideje alatt az érdeklődők a Nokia standjánál kipróbálhatják a finn mobilcég két első Windows Phone-t futtató készülékét és kérdéseiket is feltehetik természetesen. A Mobile Weekend ideje alatt egy mini expo, fejlesztői versenyek, előadások és számítógépes játékbemutatók szórakoztatják majd a vendégeket. A hétvége fizetős részére egyébként jegyeket már a Bónusz Brigád oldalán is lehet vásárolni, a Nokia-Microsoft közös rendezvényre pedig a devportalon lévő hivatalos oldalon lehet regisztrálni, ahol a részletes program is megtalálható.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.