Szerző: HWSW

2011. november 7. 00:00

HWSW Windows Intune játék - fődíj egy HTC Titan okostelefon

Október 17-én frissült a Windows Intune szolgáltatás, amely segítségével a PC-k külön telepített menedzsmentszerver nélkül is távolról felügyelhetők, frissíthetők, beállíthatók. Az új verzió megjelenése alkalmából a HWSW és a Microsoft közös játékot hirdet.

Windows IntuneA játék keretében november 7. és november 11. között munkanapokon egy-egy, összesen 5 kérdést teszünk fel a Windows Intune szolgáltatással kapcsolatosan. A kérdések megválaszolását a HWSW-n korábban a témában megjelent anyagok és a hivatalos Windows Intune oldal segíti, bizonyos kérdések megválaszolásához szükséges a szoftver használatának ismerete is, az ingyenes próbaverziót a termékoldalról lehet letölteni.

 

Nyeremények

 

Részvételi szabályzat

A HWSW Windows Intune nyereményjáték részletes leírása és részvételi szabályzata az alábbi linkre kattintva érhető el.


Sorsolás és eredményhirdetés

A játék lezárult. Sorsolás és eredményhirdetés - a szabályzatban rögzített módon - november 17-én, a Windows Intune konferencián lesz a Lurdy Házban. A rendezvény online is követhető lesz TechNetKlub TV oldalán. A nyertesek névsora itt, a játék oldalán is elérhető lesz. Ezúton köszönjük a részvételt!

 

Nyertesek

[kerdoiv][/kerdoiv]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.