Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

HWSW Windows Intune játék - fődíj egy HTC Titan okostelefon

HWSW, 2011. november 07. 00:00
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Október 17-én frissült a Windows Intune szolgáltatás, amely segítségével a PC-k külön telepített menedzsmentszerver nélkül is távolról felügyelhetők, frissíthetők, beállíthatók. Az új verzió megjelenése alkalmából a HWSW és a Microsoft közös játékot hirdet.

Windows IntuneA játék keretében november 7. és november 11. között munkanapokon egy-egy, összesen 5 kérdést teszünk fel a Windows Intune szolgáltatással kapcsolatosan. A kérdések megválaszolását a HWSW-n korábban a témában megjelent anyagok és a hivatalos Windows Intune oldal segíti, bizonyos kérdések megválaszolásához szükséges a szoftver használatának ismerete is, az ingyenes próbaverziót a termékoldalról lehet letölteni.

 

Nyeremények

 

Részvételi szabályzat

A HWSW Windows Intune nyereményjáték részletes leírása és részvételi szabályzata az alábbi linkre kattintva érhető el.


Sorsolás és eredményhirdetés

A játék lezárult. Sorsolás és eredményhirdetés - a szabályzatban rögzített módon - november 17-én, a Windows Intune konferencián lesz a Lurdy Házban. A rendezvény online is követhető lesz TechNetKlub TV oldalán. A nyertesek névsora itt, a játék oldalán is elérhető lesz. Ezúton köszönjük a részvételt!

 

Nyertesek

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.