Szerző: HWSW

2011. november 07. 00:00:00

HWSW Windows Intune játék - fődíj egy HTC Titan okostelefon

Október 17-én frissült a Windows Intune szolgáltatás, amely segítségével a PC-k külön telepített menedzsmentszerver nélkül is távolról felügyelhetők, frissíthetők, beállíthatók. Az új verzió megjelenése alkalmából a HWSW és a Microsoft közös játékot hirdet.

Windows IntuneA játék keretében november 7. és november 11. között munkanapokon egy-egy, összesen 5 kérdést teszünk fel a Windows Intune szolgáltatással kapcsolatosan. A kérdések megválaszolását a HWSW-n korábban a témában megjelent anyagok és a hivatalos Windows Intune oldal segíti, bizonyos kérdések megválaszolásához szükséges a szoftver használatának ismerete is, az ingyenes próbaverziót a termékoldalról lehet letölteni.

 

Nyeremények

 

Részvételi szabályzat

A HWSW Windows Intune nyereményjáték részletes leírása és részvételi szabályzata az alábbi linkre kattintva érhető el.


Sorsolás és eredményhirdetés

A játék lezárult. Sorsolás és eredményhirdetés - a szabályzatban rögzített módon - november 17-én, a Windows Intune konferencián lesz a Lurdy Házban. A rendezvény online is követhető lesz TechNetKlub TV oldalán. A nyertesek névsora itt, a játék oldalán is elérhető lesz. Ezúton köszönjük a részvételt!

 

Nyertesek

[kerdoiv][/kerdoiv]

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 19. 23:32

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.