Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Jutalmakkal ösztönöz feltöltőkártyásokat a Vodafone

Koi Tamás, 2011. október 05. 11:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megpróbál minél több feltöltőkártyás előfizetőt magához láncolni, illetve rendszeres feltöltésre késztetni a Vodafone, ezt a célt szolgáltja a cég mostantól elérhető VitaMAX Jutalom Plusz tarifacsomagja is.

A mobilszolgáltatók feltöltőkártyás ügyfelei pénzügyi szempontból mindig is egyfajta bizonytalansági faktort jelentettek az operátoroknak, hiszen a pre-paid csomagoknál az előfizetőt nem köti szerződés arra, hogy akár évekig rendszeresen befizesse a havi számláját, aminek az összege jól kalkulálható. A Vodafone Magyarország most olyan feltöltőkártyás tarifát vezetett be, mellyel igyekszik minél inkább ösztönözni az ügyfeleket a rendszeres, havi feltöltésre.

A VitaMAX Jutalom Plusz tarifa a teljes havi feltöltés összegétől függően minimum 2000, maximum 6000 forint összértékű szolgáltatás-csomagot ad "jutalomba" az ügyfélnek. A szolgáltató weboldalán szereplő információk szerint először a havi 5000 forintos feltöltési összeghatár felett jár bónusz, mely 1000 forintnyi lebeszélhetőséget vagy SMS-t, valamint 100 megabájtnyi adatforgalmat tartalmaz.

Havi 7000 forintos feltöltés felett már 4000 forint "jutalom" jár az ügyfélnek, ebből 2000 forint lebeszélhető, illetve SMS-ek küldésére használható, emellett 500 megabájt adatforgalmi keretet is aktivál a szolgáltató a kártyára. Havi 10 ezer forint felöltés felett a beszélgetésre és SMS-ek küldésére 3000 forint bónusz jár, valamint 1 GB adatforgalom.

A VitaMAX Jutalom Plusz tarifához járó bónuszok esetében kiszámolható, hogy a 2000 forintos "jutalom" esetében legfeljebb 20 perc vagy SMS jár az ügyfélnek, míg 4000 forintnál ennek a duplája, a 6000 forint értékű bónusznál pedig legfeljebb 60 perc vagy SMS jár az ügyfélnek, melyet legfeljebb egy hónapig használhat fel (a bónuszok nem adódnak össze).

A Vodafone tehát arra próbálja ösztönözni a VitaMAX Jutalom Plusz tarifa használóit, hogy havonta legalább 5000 forintnyi összeggel töltsék fel egyenlegüket - ez alatt az összeg alatt nem jár bónusz, a perc- és SMS-díj azonban magasabb (egységesen 49 forint), mint a VitaMAX Standard tarifa esetében, ráadásul ez utóbbihoz is járnak különféle jutalmak (internet, hétvégi díjmentes percek, SMS-ek).

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.