Szerző: Gálffy Csaba

2011. október 04. 17:05:00

Nemzetközi szoftertesztelési fórumot tartanak jövő héten

Budapesten rendezik meg először a Hungarian Software Testing Forum-ot, amelyen neves nemzetközi előadók ismertetik a szakma legfrissebb trendjeit és újdonságait.

Idén első alkalommal rendezik meg a Hungarian Software Testing Forum-ot, amelyre a régió szoftverteszteléssel és üzemeltetéssel foglalkozó szakembereit és döntéshozóit várják. A fórum konferencia elsősorban nagyvállalatok, bankok, biztosítók és egyéb pénzintézetek, vagyis nagy informatikai infrastruktúrával bíró szervezeteknek szól. A rendezők ígérete szerint a látogatók részletes képet kapnak majd a szakma legfrissebb trendjeiről illetve arról, hogy a nagyvállalati szoftverfejlesztési környezetben pontosan milyen hely illeti meg a tesztelést.

Python everywhere! Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt bárhol és bárki használhatja.

A rendezvényen nemzetközi tekintélynek örvendő szakemberek fognak előadni, mint Lloyd Roden és Rex Black - utóbbi az American Software Testing and Qualification Board jelenlegi elnöke. Az angol nyelven zajló, regionális fókuszú konferencián a nemzetközi tekintélyek mellett a hazai előadók is képviseltetik magukat. A változatos programban a jelentkezők a téma összes aspektusába betekintést nyernek, ebben előadások, esettanulmányok és workshopok állnak rendelkezésükre - a részletes program a konferencia honlapján érhető el.

A másfél napos konferencia helyszíne a budapesti Danubius Helia, belépődíja 97 000 forint (+ÁFA), de csoportok és HTB-tagok kedvezményben részesülnek.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 01:53

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.