Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Nemzetközi szoftertesztelési fórumot tartanak jövő héten

Gálffy Csaba, 2011. október 04. 17:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Budapesten rendezik meg először a Hungarian Software Testing Forum-ot, amelyen neves nemzetközi előadók ismertetik a szakma legfrissebb trendjeit és újdonságait.

hirdetés

Idén első alkalommal rendezik meg a Hungarian Software Testing Forum-ot, amelyre a régió szoftverteszteléssel és üzemeltetéssel foglalkozó szakembereit és döntéshozóit várják. A fórum konferencia elsősorban nagyvállalatok, bankok, biztosítók és egyéb pénzintézetek, vagyis nagy informatikai infrastruktúrával bíró szervezeteknek szól. A rendezők ígérete szerint a látogatók részletes képet kapnak majd a szakma legfrissebb trendjeiről illetve arról, hogy a nagyvállalati szoftverfejlesztési környezetben pontosan milyen hely illeti meg a tesztelést.

A rendezvényen nemzetközi tekintélynek örvendő szakemberek fognak előadni, mint Lloyd Roden és Rex Black - utóbbi az American Software Testing and Qualification Board jelenlegi elnöke. Az angol nyelven zajló, regionális fókuszú konferencián a nemzetközi tekintélyek mellett a hazai előadók is képviseltetik magukat. A változatos programban a jelentkezők a téma összes aspektusába betekintést nyernek, ebben előadások, esettanulmányok és workshopok állnak rendelkezésükre - a részletes program a konferencia honlapján érhető el.

A másfél napos konferencia helyszíne a budapesti Danubius Helia, belépődíja 97 000 forint (+ÁFA), de csoportok és HTB-tagok kedvezményben részesülnek.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.