Szerző: Gálffy Csaba

2011. október 4. 17:05

Nemzetközi szoftertesztelési fórumot tartanak jövő héten

Budapesten rendezik meg először a Hungarian Software Testing Forum-ot, amelyen neves nemzetközi előadók ismertetik a szakma legfrissebb trendjeit és újdonságait.

Idén első alkalommal rendezik meg a Hungarian Software Testing Forum-ot, amelyre a régió szoftverteszteléssel és üzemeltetéssel foglalkozó szakembereit és döntéshozóit várják. A fórum konferencia elsősorban nagyvállalatok, bankok, biztosítók és egyéb pénzintézetek, vagyis nagy informatikai infrastruktúrával bíró szervezeteknek szól. A rendezők ígérete szerint a látogatók részletes képet kapnak majd a szakma legfrissebb trendjeiről illetve arról, hogy a nagyvállalati szoftverfejlesztési környezetben pontosan milyen hely illeti meg a tesztelést.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A rendezvényen nemzetközi tekintélynek örvendő szakemberek fognak előadni, mint Lloyd Roden és Rex Black - utóbbi az American Software Testing and Qualification Board jelenlegi elnöke. Az angol nyelven zajló, regionális fókuszú konferencián a nemzetközi tekintélyek mellett a hazai előadók is képviseltetik magukat. A változatos programban a jelentkezők a téma összes aspektusába betekintést nyernek, ebben előadások, esettanulmányok és workshopok állnak rendelkezésükre - a részletes program a konferencia honlapján érhető el.

A másfél napos konferencia helyszíne a budapesti Danubius Helia, belépődíja 97 000 forint (+ÁFA), de csoportok és HTB-tagok kedvezményben részesülnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról