:

Szerző: Gálffy Csaba

2011. október 3. 16:28

Október 8-án tartják az idei Web Konferenciát

Szombaton a Várban kerül sor az idei Magyarországi Web Konferenciára, amely a tavalyi kényszerszünet után újraindul. Az egésznapos konferencián a legújabb webes trendekkel és technológiákkal ismerkedhetnek meg a látogatók.

Egésznapos szakmai konferenciát láthatnak azok, akik ellátogatnak szombaton a budai várba, a Szentháromság téren található Bethlen Gábor Alap épületében ugyanis újra megrendezik a Magyarországi Web Konferenciát. A rendezvény célja továbbra is útmutatást nyújtani a webes szakmákban dolgozók számára.

A web, mint egyetemes alkalmazásplatform ma színesebb és élőbb, mint valaha, a felhasználható technológiák pedig sebes ütemben fejlődnek. A mobileszközök és a tévék bekapcsolódásával a webes ökoszisztémába pedig már több eszköz éri el az internetet, mint korábban valaha. Bár a mobilos ökoszisztémák alapját a natív alkalmazások jelentik, a web valódi keresztplatformos elérése mindent felülmúl.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A konferencia reggel nyolckor, regisztrációval kezdődik, majd kilenctől folynak három színpadon az előadások - egészen délután négyig. A bemutatót tartók illetve az előadások témái gyakorlatilag a webes technológiák teljes mai skáláját lefedik, a JavaScript-től a HTML5-ig, a Facebook alkalmazásoktól a tévés webes platformokig. A konferenciát hagyományosan a kapcsolatépítésre is lehet majd használni, mégpedig igen hatékonyan, hiszen a regisztrációk száma pedig már most meghaladja az 500 főt.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, jelentkezni ezen az oldalon lehet. A konferencia részletes programja ITT érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.