Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyen adat jár a Telenor új feltöltőkártyás ajánlatához

Koi Tamás, 2011. szeptember 05. 11:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Új, feltöltőkártyás tarifacsomag igényelhető keddtől a Telenor Magyarországnál. A Praktikum +Net tarifa érdekessége, hogy a szolgáltató a feltöltött összeg alapján adatforgalmi bónuszt kínál az ügyfélnek.

hirdetés

Praktikum +Net néven új feltöltőkártyás díjcsomagot vezet be kínálatába keddtől a Telenor. A tarifa különlegessége, hogy hang-, SMS- és MMS-szolgáltatások mellett belföldi adatforgalmi keretet is tartalmaz. A cég elsősorban az okostelefon-felhasználók igényei alapján alakította ki az új díjcsomag feltételeit, a Praktikum +Net célja, hogy aki felöltőkártyás szerződéssel vásárol okostelefont, az is tudja legalább korlátozottan használni a készülék összes képességét.

A Telenor új feltöltőkártyás tarifája hálózaton belül bármely napszakban 35 forintos, hálózaton kívül pedig 45 forintos perc- és 41 forintos SMS-díjat kínál, az alapcsomag ára 1590 forint, amiből 400 forint leforgalmazható. A Praktikum +Net tarifacsomagot választó ügyfelek 1500 forintos feltöltés esetén 20 megabájt, 3000 forint feltöltésekor 40 megabájt, az egyenleg 5 ezer, 10 ezer és 15 ezer forintos megnövelésekor pedig egységesen 80 megabájt belföldi adatforgalmat kapnak. A keret a lebeszélhető összeghez hasonlóan az előfizetés érvényességi ideje alatt használható fel.

Az operátor kifejezetten az új díjcsomag előfizetőinek ajánlja első saját márkás okostelefonját, a Telenor OneTouch-ot. Az Alcatel által gyártott készülék Android 2.2 operációs rendszerrel érkezik, a 3,5 hüvelykes érintőkijelzős telefon a kategóriának megfelelően 600 MHz-es processzorral, 200 megabájt memóriával és 5 megapixeles kamerával rendelkezik.

A HWSW saját tapasztalatai szerint a Telenor OneTouch a kifejezetten olcsó, saját márkás androidos megoldásokhoz - és 25 ezer forintos árához - képest külsőre kifejezetten pozitív csalódás, az összeszerelés és a felhasznált anyagok minősége a népszerűbb kínai gyártmányokhoz hasonlítva meggyőző. A telefon 600 MHz-es processzora ugyanakkor értelemszerűen korlátozottá teszi a használatot, a menünavigáció és az interfész sebessége azonban így is megfelelően pörgős.

A cég első saját márkás okostelefonjának szoftvere a Telenor saját fejlesztésű androidos alkalmazásait nem tartalmazza ugyan, de az Opera Mini webböngésző az alapszoftver része - ezzel a feltöltés után rendelkezésre álló adatforgalmi keret hatékonyabban kihasználható.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.