Szerző: sammer

2000. augusztus 28. 06:36

Wizardry VIII fejlesztési infók

A készülő Wizardry VIII játékból adott ki egy képet és néhány információt Linda Currie, a Sir-Tech Canada fejlesztő cég projekt vezetője.

"Ami a játék állapotát illeti, hamarosan elkészül a Wiz 8 beta tesztje. Hátra van még rengeteg belső tesztelés, a játék finomhangolása, és a legérdekesebb rész, a párbeszédek felvétele és beültetése a játékba. Arra törekszünk, hogy ezek a szövegek minél jobban illeszkedjenek a játék hangulatához, ezért mindig a fejlesztés végére szoktuk hagyni ezt a részt, mert addig még sokat változhat a szöveg."

A Wizardry VIII biztosan sokak számára a legjobban várt játék, hiszen a sorozat hetedik része minden idők egyik legjobb játéka volt. Aki részt szeretne venni a beta tesztelésben, a játék hivatalos oldalán felíratkozhat, és ha a szerencse is mellé áll akkor az elsők között próbálhatja ki ezt a nagyszerűnek ígérkező játékot.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról