Szerző: Koi Tamás

2011. augusztus 16. 15:43

Lecseréli előfizetéses díjcsomagjait a Vodafone

Vadonatúj havi előfizetéses tarifákat vezet be mától kínálatába a Vodafone Magyarország. A cég két családba foglalja az új konstrukciókat, mindegyik csomaghoz díjmentes opciók választhatók.

Teljesen átalakítja havi előfizetési díjért cserébe igénybe vehető tarifáinak kínálatát a Vodafone Magyarország. A cég számos díjcsomagot - köztük az iPhone-okkal tavaly november végén bevezetett Smartot - kivezet, és összesen tizennégy új konstrukciót tesz elérhetővé. A díjcsomagok közt van kifejezetten okostelefonokhoz használható, all inclusive ajánlat, valamint elsősorban hagyományos telefonhasználati szokásokhoz igazított tarifa is.

A Vodafone elsősorban az újabb, folyamatos online kapcsolatra rendszeresített okostelefonok tulajdonosai számára ajánlja a mától elérhető Matrix tarifacsalád hét tagját, melyek a bennük foglalt percek, SMS-ek és adatmennyiség alapján szegmentálnak. A Matrix díjcsomagok ára havi 3 ezer forinttól 21 ezer forintig terjed, ezért 90-1200 perc vagy SMS, illetve 150 MB - 2 GB adatforgalom jár. A havidíjon felüli percdíj 35-24 forint, a számlázás minden tarifánál perc alapon történik. Az adatforgalom elfogyasztása után a szolgáltató lassítja az internetelérést, a Matrix 1-4 díjcsomagok esetében pedig tiltja a VoIP-felhasználást.

A Vodafone Kontakt tarifák elsősorban abban különböznek a fentiektől, hogy nem tartalmaznak adatforgalmat, a havidíj azonban ugyanúgy felhasználható beszélgetésre és SMS-ezésre. A hét tarifa havi díja 1800 forinttól 14 ezer forintig terjed, ebben 50-650 percnyi beszélgetés, vagy SMS foglaltatik benne.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A két új tarifacsaládhoz egyaránt igénybe vehetők díjmentes tarifaopciók, így plusz hálózaton belüli percek és SMS-ek, valamint hálózaton kívüli SMS-ek kérhetők a szolgáltatótól. Fontos, hogy ezek közül csak az egyik igényelhető, viszont a fel nem használt percek és SMS-ek tovább vihetők a következő hónapra (de legfeljebb a két hónap összesített mennyisége lehet a teljes bónusz). A bónuszok közti váltás havonta egyszer lehetséges, 875 forintért.

A most bevezetett két tarifacsaláddal egy sor, eddig elérhető díjcsomag értékesítését lezárja a Vodafone, így megszűnik a Vodafone Plus, a Vodafone Plus Surf és az iPhone-okkal tavaly bevezetett Vodafone Smart tarifák forgalmazása. A tarifahűséggel nem rendelkező ügyfelek szabadon átválthatnak bármelyik most bevezetett díjcsomagra - bár ezt nem mindenkinek érdemes megtennie, az új tarifák ugyanis bizonyos esetekben azonos ár mellett kedvezőtlenebb feltételeket kínálnak, mint a régiek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.

bigscreen

10

Nagyot álmodik képernyőből a Yettel

2024. április 17. 09:58

A cég 5G-s hálózata tulajdonképpen a legjobb az országban, a piaci számokban azonban ez egyelőre kevéssé látszik.