Szerző: Bodnár Ádám

2011. július 13. 18:45

Július utolsó péntekje idén is a rendszergazdák világnapja

Július utolsó péntekje világszerte a Sysadmin Day , azaz a rendszergazdák megbecsülésének napja - idén tizenkettedszer rendeznek világszerte kisebb-nagyobb összejövetelt az adminoknak, most a HWSW és a laptársunk, a HUP is csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez.

Idén is július utolsó péntekjén tartják a Sysadmin Dayt azzal a céllal, hogy a rendszergazdák a felhasználók számára legtöbbször láthatatlanul végzett munkájukért legalább az év egy napján megkapják a nekik kijáró elismerést. A Sysadmin Day ötletét egyébként a HP egyik lézernyomtató-reklámja inspirálta: a hirdetésben az elégedett vállalati alkalmazottak virágokkal és gyümölcskosárral lepték meg a nyomtatót megvásárló admint.

A hazai rendszergazdákat a HWSW, a HUP, a Computerworld és a PC World a Városligeti Sörsátorba várja július 29-én délután 3 órától, ahol nagy korsó sörök és étel mellett tapasztalatot cserélhetnek, lazíthatnak, játszhatnak, szórakozhatnak és talán új információkkal is gazdagodhatnak. A rendezvény látogatói meghallgathatnak két kerekasztal-beszélgetést, ezek közül egyik a rendszergazdákkal kapcsolatos sztereotípiákról szól, a másik pedig arról, mekkora beleszólásuk van az adminoknak az informatikai beszerzésekbe, igaz-e az a mondás, amely szerint dönteni nincs joguk, de meg tudják fúrni mások döntéseit.

03:02
 

The SysAdmin Song

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A kerekasztal-beszélgetések után stand-up comedy következik, majd kvízek értékes nyereményekért. A látogatók "műsoron" kívül karrier-tanácsokat kaphatnak a rendezvényen jelen levő HR-szakemberektől, játszhatnak a legújabb videojátékokkal, illetve a támogatók (pl. IBM, Cisco, Microsoft, Proserver, D-Link, Gigabyte, Balabit, IT Services Hungary, Takforsys, Loginform, FSF Alapítvány, Hacktivity, NetAcademia, Profession) standjain az általuk szervezett programokon vehetnek részt, megnézhetik például a legújabb hardvereket, megismerkedhetnek néhány új szoftverrel, játszhatnak sörökért és más nyereményekért.

A 2011-es SysadminDayről további információ a rendezvény weboldalán érhető el, regisztrálni is itt lehet.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.