:

Szerző: Kovács Attila

2000. március 1. 10:18

Kijött a Matrox RT2000

A Matrox hivatalosan is bejelentette az RT2000 nemlineáris videodigitalizáló kártyát. Ez a kártya a Matrox nagy reménysége a digitális videoeditálás alsó árkategóriájában. A sajtóanyag szerint a legtöbb cég (akik beta-tesztelték a hardvert) elismerő szavakkal nyilatkoztak a kártya stabilitásáról és ár/érték viszonyáról. A kártya végső ára 1295 dollár.

A Matrox hivatalosan is bejelentette az RT2000 nemlineáris videodigitalizáló kártyát. Ez a kártya a Matrox nagy reménysége a digitális videoeditálás alsó árkategóriájában. A sajtóanyag szerint a legtöbb cég (akik beta-tesztelték a hardvert) elismerő szavakkal nyilatkoztak a kártya stabilitásáról és ár/érték viszonyáról. A "kártya" végső ára 1295 dollár.
Azért raktam az előző mondtaban idézőjelek közé a kártya szót, mivel itt nem egy kártyáról van szó, hanem két kártyáról és egy külső egységről. Az egyik kártya egy Matrox Millennium G400 Flex 3D Edtiton (ez a kártya felelős többek között a valósidejű 3D hatásokért), a másik egy RT2000 codec kártya és a külső egység pedig a Matrox Marvelhez hasonló audio/video BOB. Ráadásul ezekhez a hardverelemekhez hozzátartoznak még szép számmal olyan szoftverek is, mint például az Adobe Premiere RT nemlineáris videoeditáló szoftver, az Ulead Cool 3D feliratozó program vagy a Sonic Foundry ACID Music hangszerkesztő. Bővebben az RT2000-ről ezen a linken olvashattok.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 07:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.