Szerző: Koi Tamás

2011. május 9. 10:14

Új üzleti díjcsomagok a T-Mobile-nál

Új, elsősorban egyéni vállalkozóknak és kisvállalkozásoknak szánt üzleti díjcsomagot vezetett be a T-Mobile.

A kisvállalati megoldásoknak szánt ÉnCégem tarifákból egyelőre három különböző konstrukció érhető el a T-Mobile-nál, a klasszikus megoldásokhoz hasonlóan mindhárom tartalmaz leforgalmazható elemeket (beszéd, SMS, adat). Az ÉnCégem Start, ÉnCégem és ÉnCégem Prémium díjcsomag különböző opciókkal bővíthetők tovább, ezek közül több olyan is található, melyek korábban nem, vagy csak lényegesen drágábban voltak igénybe vehetők.

A 2250, 3500 és 7000 forintos havi díjért kínált tarifákkal hálózaton belül és vezetékes irányba percenként 27,5, 17,5 és 15 forintért, más mobilhálózatokba pedig 32,5, 25 és 22,5 forintért lehet telefonálni, az SMS-ek küldése szintén 32,5, 25 és 22,5 forint darabonként (minden összeg bruttó), a hanghívásoknál a számlázás másodperc alapon történik. A tarifákhoz szokás szerint rendelhető ingyenes csoporthívást biztosító opció havi 400 forintért.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az új tarifacsomagok mobilnet-elérést is tartalmaznak, alapesetben a teljes forgalomalapú számlázást biztosító Net2Go opciót építi be a szolgáltató a díjcsomagok árába. A Net2Go díjazása 10 kilobájtonként 0,08 forint, ez szintén a havi díj terhére használható fel. Az ÉnCégem csomagokhoz ezen túl összesen hatféle mobilnet-opció választható, a legkisebb (BusinessNet M) 3 gigabájt, a legnagyobb (BusinessNet 3XL) 40 gigabájtnyi forgalmi keretet tartalmaz - előbbi 3500, utóbbi 24 ezer forintba kerül.

Az ÉnCégem tarifacsalád érdekessége, hogy az előfizetőnek a Tandem SIM-kártya opcióval lehetősége nyílik arra, hogy egy második SIM-kártyával a díjcsomagban foglalt mobilnet-opció adatforgalmi keretének terhére internetezhessen a számítógépén is anélkül, hogy a telefont modemként használná. A második SIM-kártya havi díja bruttó 400 forint. Az ÉnCégem tarifacsaládnál a fentieken túl bármelyik internet-opcióhoz (leszámítva az alap Net2Go konstrukciót) ingyen jár a BlackBerry Instant E-mail szolgáltatás is (ezért egyébként bruttó 1100 forintot kell fizetni).

Az új üzleti díjcsomagok kizárólag üzleti keretmegállapodás aláírásával, és két év hűségvállalással vehetők igénybe a T-Mobile-nál.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról