Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Fejlesztőket oktat a BalaBit - ingyen

Bodnár Ádám, 2011. május 03. 15:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Ingyenes oktatást biztosít a BalaBit: az IT-biztonság terén jártas szoftverfejlesztő cég Open Academy rendezvényein bárki felfrissítheti tudását és betekintést kaphat az informatika aktuális kihívásaiba.

hirdetés

Kifejezetten a dolgozó, elfoglalt fejlesztők időbeosztásához igazította oktatási eseményét a BalaBit. A hazai tulajdonban levő, de üzletének javát külföldön bonyolító IT-biztonsági vállalat az informatikusok, elsősorban a szoftverfejlesztők továbbképzését tűzte zászlajára, amikor elindította Open Academy rendezvénysorozatát. A cél az, hogy a szoftverfejlesztők betekintést kaphassanak néhány aktuális problémába, frissíthessék tudásukat, ismereteiket.

Az első Open Academyt május 26-án tartják a BME Q épületének nagyelőadójában, a rendezvény délután 17 órakor kezdődik, hogy munkából is kényelmesen oda lehessen érni - feltéve persze, hogy az érdeklődő Budapesten vagy ahhoz közel dolgozik. A rendezvényen összesen hat előadást hallgathatnak meg az érdeklődők, amelyek a manapság legnépszerűbb, legfelkapottabb témákat is érintik, mint amilyen az okostelefonos fejlesztés, a webalkalmazások biztonsága és a HTML5 újdonságai. Emellett szó lesz C/C++ kódoptimalizálásról, verziókövető rendszerek alkalmazásáról, illetve az agilis fejlesztési módszertanról és a SCRUM-ról.

Az előadók zöme a BalaBit fejlesztője vagy más szakembere, de a keresztplatformos mobil fejlesztés kihívásairól szóló előadást Dr. Forstner Bertalan, a BME AAIT egyetemi adjunktusa tartja, a webalkalmazások biztonságáról szólót pedig a hazai IT-biztonság terén nagy ismertségnek és elismertségnek örvendő Varga Perke Bálint, akire a legtöbben valószínűleg csak Buherátorként hivatkoznak.

Az eseményről további információ a BalaBit weboldalán érhető el, ahol regisztrálni is lehet. A rendezvényre több száz fejlesztőt várnak, ha sikeresnek bizonyul az Open Academy, akkor akár az eredetileg tervezettnél sűrűbben, akár évente többször is megtartják, mondta el a HWSW érdeklődésére Szomor Bence, a vállalat marketing menedzsere.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.