Szerző: mz

2000. augusztus 22. 21:34

Attachmate KEA! 2000

Az Attachmate a mai napon bejelentette a KEA! 2000 piacra bocsátását. A Microsoft által Windows 2000 Professional operációs rendszerrel bevizsgált KEA! 2000 kiváló kliens UNIX és OpenVMS hoszt elérésére. Elérhetővé teszi a Windowsos munkaállomásokról a UNIX és OpenVMS Vállalati információs rendszerek alkalmazásait bármilyen hálózaton keresztül. Ezenfelül az optimális felhasználói hatékonyság érdekében támogatja a kezelői felület sokoldalú testreszabását, a feladatok automatizálását, valamint adatintegrációs szolgáltatásokat nyújt.
A Microsoft által elismerten Windows 2000 Professional kompatibilis KEA! 2000 teljes mértékben kihasználja a Windows 2000 korszerű képességeit, hasznosítja az operációs rendszer alkalmazás-önjavító szolgáltatását, a felhasználói profil roamingot, azaz annak elérhetőségét bárhonnan a hálózatban, valamint a tápfeszültség felügyelet lehetőségeit. A legkorszerűbb adatelérési, felhasználói hatékonysági, telepítési és beállítási, valamint kliens adminisztrációs technikák egyedülálló kombinációjával a KEA! 2000 minimalizálja a működési költségeket, és növeli a Windows 2000 platformra áttérő vállalatok és munkacsoportok hatékonyságát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról