:

Szerző: Koi Tamás

2011. február 21. 10:46

Ingyen WP7-es telefonok járnak a Nokiákra fejlesztőknek

Fejlesztői körökben bizonyos gyártók esetében természetes, hogy a külsős programozókat ingyenes eszközökkel látják el, melyeken tesztelhetik az alkalmazásokat. A Nokia számára most különösen kritikus a fejlesztői közösség megtartása, ezért a cég mindenkit megajándékoz - előre.

A finn gyártó a múlt heti stratégiai bejelentés kapcsán nem csak befektetőit, hanem a platformra eddig fejlesztő cégeket és magánszemélyeket is igyekszik meggyőzni arról, hogy a cég végre helyes irányba állt azzal, hogy a Microsofttal kötött partneri megállapodást. Egy a Launchpad alkalmazás-fejlesztői közösség számára küldött, azóta a belső körökből kiszivárgott tájékoztató e-mail tanúsága szerint a Nokia megérti, ha partnereiben kérdések merültek fel a megegyezés kapcsán, és kész mindenre választ adni. Ezzel együtt minden, a Launchpad programban résztvevő fejlesztőnek ingyen eljuttat egy E7 okostelefont, illetve egy Windows Phone 7-re épülő készüléket - amint piacra kerül az első ilyen mobil.

 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.