Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Stabilabb lett az Internet Explorer

Bodnár Ádám, 2010. november 25. 14:50
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Két kisebb javítást adott ki az Internet Explorer 9 béta változatához a Microsoft. A böngésző előzetes verzióját már 10 milliószor töltötték le a vállalattól.

hirdetés

Több mint két hónappal ezelőtt érkezett meg az Internet Explorer 9 első bétája, a Microsoft a minap kiadott egy javítást, amely stabilitási problémákat orvosol - a vállalat nem közölte, milyen helyzetekben vagy felhasználási körülmények között volt instabil az IE9 béta, csak annyit, hogy a javítás stabilabbá teszi a szoftvert. Egy másik gyorsfix is érkezett a böngészőhöz, amely 64 bites Windows operációs rendszereket érint. A 64 bites Windowsokon ha telepítve volt a Live Essentials 11 és az Internet Explorer 9 béta, a felhasználók nem tudtak a böngészővel kapcsolatban visszajelzéseket küldeni a Microsoftnak. A frissítéssel ezt a hibát javította Redmond.

A javítások a Windows Update-en keresztül érkeznek, így akinek be van kapcsolva az automatikus frissítés a gépén, egyből megkapja őket, talán már meg is kapta. Akinél viszont nem aktív az automatikus frissítés, kézzel kell letöltse és telepítse a javításokat, a stabilitási fix itt érhető el, a 64 bites Windows, a Live Essentials 11 és az IE9 kompatibilitási problémáját kiküszöbölő patch pedig innen tölthető le - értelemszerűen utóbbit csak 64 bites Windowsra kell és lehet telepíteni.

Az Internet Explorer 9 béta szeptember 15-én jelent meg és a Microsoft adatai szerint már több mint 10 millió letöltésnél jár. A vállalat továbbra sem árulja el, mikor jöhet a végleges verzió, a HWSW értesülései szerint ha minden a tervek szerint megy, januárban már a kiadásra jelölt (RC) változatnak örülhetünk és ezt követően még az első negyedévben befuthat a végleges Internet Explorer 9.

A böngésző fejlesztéséről, a benne található újdonságokról a HWSW nemrég interjőt készített John Hrvatinnal, a fejlesztőcsapat programmenedzserével, amely itt olvasható.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.