Szerző: mrsla

2000. március 16. 09:59

Mindhalálig ?

A Microsoft hadjárata.

HIRDETÉS

A Microsoft hadjárata.
Mivel a Linuxnak nincsenek részvényei, nincsenek igazgatói (természetesen a kereskedelmi termékeket kiadó cégeknek , pl: a RedHatnek, van ) viszont egy remek operációs rendszer ( mely 1999-ben a leggyorsabban növekedő operációs rendszer volt és már a 'home' kategóriában is a második helyen van ) elég nehéz fogást találni rajta. Októberben a hadjárat folytatását egy újabb 'Microsoftos' dokumentum jelezte. A címe 'Linux mítosz'. A dokumentum részletes elemzését elolvashatjátok egy független site-on [linuxnews] :)).

Néhány állítás és válasz:

 • MS:
  "Nincs megfelelő hardver a linuxhoz."
 • LinuxNews:
  "Sun, Dell, Gateway, Toshiba, IBM, Silicon Graphics, Hewlett-Packard és Hitachi, (+ Apple) már Linuxal előre installált gépeket szállít a vevők részére."
 • MS:
  "A Linuxosok azt hirdetik, hogy op.rendszerük stabil és megbízható. Ennek ellenére az operációs rendszer nincs kipróbálva és tesztelve kritikus helyeken".
 • LinuxNews:
  "Az olyan vállalatok mint a Boeing, Barnes and Noble, Dell Computer és a Nasdaq, függetlenítették kritikus alkalmazásaikat az NT 4.0-tól."
  megj.: Számos a Fortune listán szereplő nagyvállalat tért át Linuxra.
 • A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

  a címlapról

  Hirdetés

  Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

  2021. december 2. 01:30

  Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.