Szerző: Koi Tamás

2010. november 18. 14:04

A Vodafone-nál is kapható a Samsung Galaxy Tab

Az év végi promóció részeként a Vodafone magyarországi kínálatában is megjelenik a Samsung androidos tabletje, a Galaxy Tab.

HIRDETÉS

A Vodafone hazánkban másodikként hozta forgalomba a Galaxy Tabet: a táblagép a Vodafone-nál már 88 ezer forinttól elvihető, feltéve, hogy az ügyfél két évre előfizet a 8 gigabájtos forgalmi korlátot tartalmazó Netbook Nonstop tarifára, havonta 9 ezer forintért. Ha valaki nem akar ennyit szánni mobilnetre, és beéri 2 gigabájt adatforgalommal, ennél valamivel nagyobb induló összeget, 99 ezer forintot kell fizetnie a készülékért cserébe - majd utána két évig havonta 6 ezret a szolgáltatásért.

A Samsung Galaxy Tab forgalmazását elsőként a T-Mobile kezdte meg hazánkban október végén. A cég a Vodafone-hoz hasonlóan mobilnet-tarifákkal egybecsomagolva is árulja a terméket, az előfizetők a 7 GB forgalmi korlátot tartalmazó, havi 6400 forintba kerülő Relaxnet L csomaggal 132 905 forintért vihetik haza a táblagépet, míg a 14 gigabájtos, havonta 9400 forintba kerülő Relaxnet XL-lel 94 905 forintba kerül a kütyü. A T-Mobile szokásához híven kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál, melyben 33 ezer forinttól is elvihető a készülék - a további, havi 4165 forintos részletek két éven keresztül esedékesek.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x)

A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x) A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

A T-Mobile és a Vodafone mellett a Telenor is árulni fogja a Galaxy Tabet, igaz, egyelőre nem tudni, hogy milyen konstrukciókkal és milyen fogyasztói áron fogja kínálni a norvég tulajdonú operátor a tabletet. A cég külön erre a célra létrehozott weboldalán az érdeklődők megadhatják elérhetőségüket, melyeken a szolgáltató tájékoztatja őket a részletekről, amint nyilvánossá válnak.

A Samsung Galaxy Tab a három hazai mobilszolgáltató kínálatának első igazi táblagépe, a cégek eddig erre a területre nem próbáltak betörni, a T-Mobile-t kivéve, amely korábban - több, kevesebb sikerrel - különféle elektronikus könyvolvasókkal igyekezett szondázni a piacot. Egyelőre nem tudni, hogy a Galaxy Tab megjelenését mikor követheti újabb, hasonló célra készült eszközök bevezetése, így például továbbra sincs hír arról, hogy a kategória sikerének egyik legfőbb katalizátorának tartott, a tengerentúlon tavasz óta kapható Apple iPad mikor érkezhet meg hazánkba.

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.

a címlapról

Hirdetés

FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

2021. december 7. 13:03

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.