Szerző: Koi Tamás

2010. november 18. 14:04

A Vodafone-nál is kapható a Samsung Galaxy Tab

Az év végi promóció részeként a Vodafone magyarországi kínálatában is megjelenik a Samsung androidos tabletje, a Galaxy Tab.

A Vodafone hazánkban másodikként hozta forgalomba a Galaxy Tabet: a táblagép a Vodafone-nál már 88 ezer forinttól elvihető, feltéve, hogy az ügyfél két évre előfizet a 8 gigabájtos forgalmi korlátot tartalmazó Netbook Nonstop tarifára, havonta 9 ezer forintért. Ha valaki nem akar ennyit szánni mobilnetre, és beéri 2 gigabájt adatforgalommal, ennél valamivel nagyobb induló összeget, 99 ezer forintot kell fizetnie a készülékért cserébe - majd utána két évig havonta 6 ezret a szolgáltatásért.

A Samsung Galaxy Tab forgalmazását elsőként a T-Mobile kezdte meg hazánkban október végén. A cég a Vodafone-hoz hasonlóan mobilnet-tarifákkal egybecsomagolva is árulja a terméket, az előfizetők a 7 GB forgalmi korlátot tartalmazó, havi 6400 forintba kerülő Relaxnet L csomaggal 132 905 forintért vihetik haza a táblagépet, míg a 14 gigabájtos, havonta 9400 forintba kerülő Relaxnet XL-lel 94 905 forintba kerül a kütyü. A T-Mobile szokásához híven kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál, melyben 33 ezer forinttól is elvihető a készülék - a további, havi 4165 forintos részletek két éven keresztül esedékesek.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A T-Mobile és a Vodafone mellett a Telenor is árulni fogja a Galaxy Tabet, igaz, egyelőre nem tudni, hogy milyen konstrukciókkal és milyen fogyasztói áron fogja kínálni a norvég tulajdonú operátor a tabletet. A cég külön erre a célra létrehozott weboldalán az érdeklődők megadhatják elérhetőségüket, melyeken a szolgáltató tájékoztatja őket a részletekről, amint nyilvánossá válnak.

A Samsung Galaxy Tab a három hazai mobilszolgáltató kínálatának első igazi táblagépe, a cégek eddig erre a területre nem próbáltak betörni, a T-Mobile-t kivéve, amely korábban - több, kevesebb sikerrel - különféle elektronikus könyvolvasókkal igyekezett szondázni a piacot. Egyelőre nem tudni, hogy a Galaxy Tab megjelenését mikor követheti újabb, hasonló célra készült eszközök bevezetése, így például továbbra sincs hír arról, hogy a kategória sikerének egyik legfőbb katalizátorának tartott, a tengerentúlon tavasz óta kapható Apple iPad mikor érkezhet meg hazánkba.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

ICQ

13

28 év után búcsúzik az ICQ

2024. május 27. 10:38

Számos tulajdonosváltás után itt az ideje annak, hogy elhagyja a terepet az egykor népszerű üzenetküldő kliens, ami idővel domaninciáját vesztette a WhatsApp és társaival szemben.