Szerző: sammer

2000. augusztus 20. 06:28

Game Commander 2 októberben

A Sontage Interactive bejelentette, hogy idén októberben kiadja a Game Commander 2-t.

A Game Commander egy beszéddel vezérelhető szófelismerő program, aminek segítségével szavakkal irányíthatjuk Windowsos játékainkat. A szoftver 256 db billentyűparancs / hang kezelésére képes egyidejűleg, lehetőséget adva ezzel a játékosnak, hogy gyorsan tudja kezelni a bonyolult irányítású szimulátorokat is. Nincs szükség a szoftver betanítására, bármilyen szavakat lehet benne használni. (Azért Quake partykon biztosan nem fog elterjedni ;)

A Game Commander 2 az első rész feljavított változata lesz, alapos optimalizáláson átesve, és bátran felmegy már a Windows 2000-re is. Az új Game Commander Studio-ban teljesen kedvük szerint alakíthatjuk majd a beállításokat. További infókat a termék hivatalos weboldalán találsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról