Szerző: xtr

2000. augusztus 20. 05:54

Folyadék visszahűtő favágó módra

Ha valaki nem biztos egy hűtési módszer sikerében, nyugodtan nézzen körül a nagyobb tuning oldalakon, hátha valaki kivitelezte már egyszer. Ha így van, onnan fogja tudni, hogy ötlete csődöt mondana, hogy cikizik. Persze ez is fontos része a dolognak, mert ennek van annyi nevelő hatása, hogy még egy ilyen nem fordul elő. (Gondoltam én, mikor anno elküldtem ezt a képet BZd-nek)

A hiba.

A képen egy átgondolatlan, kis hatásfokú, csúnyán forrasztott hűtő látható, egy jónak mondható visszahűtő egységgel. Aztán valaki elkapkodott egy másik kivitelezést:

A másik hiba. A nagyításhoz kattints a képre!

Ezen a képen pedig egy roppant kis hatásfokú folyadék visszahűtő látszik, ráadásul félkész állapotban. (Még nincs levágva a cső végéről az utolsó 20 mm, így zárt) A kísérletező kedvűeknek azt javaslom, hogy először rajzolják le, amit kitaláltak, utána kérdezzék meg minél több ember véleményét!

BZd egyébként a jövő hét folyamán nem tartózkodik itthon. Róla legközelebb, jövő hét vasárnap láthattok életjelet, beleértve természetesen az email-eket is...

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról